![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já jsem na mojej ceste k nákupu nových komponentov a zmeniť môj starý PC. Budem kúpu Intel E8400 3.0GHz CPU core2duo, Corsair 2GB ram 1033Mhz,Asus P5KC doske, 320gb Hitachi SATA-ll pevný disk, priekopník 20x DVD-spisovateľ, kreatívne Xtreme hudobné a zvuková karta nVidia 9800GTX 512mb grafická karta. Čo potrebujem teraz je vhodná vežou a PSU. Pomôžeš mi prosím? (ak to pomôže mojej veži sa nachádza pod stôl a nemám klimatizácia). Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok tie špecifikácie vyzerajú dobre honeslty si môžete vybrať každom prípade si naozaj chcete, ak je to ATX ANTEC ANTEC p182 alebo 900 sú pekné prípadoch lian li sú tiež veľmi príjemné, ako pre vašu napájanie http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 to je dobrá cena za to výborný
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, PSU súvisí, je dobré. Čokoľvek od Corsair poběží v pohodě, i 450W model, je to len na vás, koľko chcete headroom extra moc a ak chcete, modularita, alebo nie. Nie som si istý o cenách, kde žijete, ale môže byť vhodnejšie na 8800GTS 512 (takmer totožná s 9800GTX) alebo 4850 (oveľa vyšší výkon). Hitachi má veľa neúspechov a WD 640GB je veľmi rýchla a má veľmi nízku poruchovosť. Zvyšok vyzerá dobre.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vidím máte ANTEC 900 ako prípad. Čítal som pár recenzií na to. Mohli by ste ho odporučiť? |
|
| |||
| |||
| Mám jednu, a veľmi doporučuji. i love my antec900. I'm spustení Nvidia 790i ultra, q9450 čipset a dva 9800GX2 a všetko prebieha úplne v pohode s 4 továrni instalované ventilátory na 900 prichádza s. K dispozícii je tiež sloty pridať ďalšie dva ventilátory, ktoré som kúpil za $ 6,00 / ks, ale nie je nainštalovaný ešte lol. Je tu veľa priestoru pre káblové a ako aj továreň nainštalovaný tiedowns pre káblové vedenie. Modrého svetla a jasný sidecase dovolenky mi nepohnut, ale ak chcete takéto veci, to vyzerá úhledné rovnako. Našiel som bočnicami ľahké prijať a vypnutie a všetky komponenty inštalovanej ľahko. Hoci som si istý, že sú aj iné prípady, ktoré sú rovnako dobré ako antec900 jsem nepoužívajú tak nemôžem hovoriť za nich. Keby som bol o vybudovanie iného počítača zajtra by som kúpiť inú ANTEC 900 za to. |
|
| |||
| |||
| Ahoj guyz Môže ma niekto informovať o tom, ako oblasť notebooku, ktorý je dodávaný s priehľad, chcem vo Windows XP je v rovnakej dobe ... Já vím, možná i len jeho dont vedieť kroky a dúfať Nie je nežiaduci vplyv na túto akciu. |
|
| |||
| |||
| Chcel by som, ale váhavo. Chýba veľa dobrých vlastností, ako sú základné dosku zásobníka a Toolless HD inštalácii, a já si myslím, že P180/P182 by bolo oveľa lepšie prípadoch pre mňa, keby som bola teraz kupujú. Sú čisté a elegantný vzhľad a LED len akési zestárnout po chvíli na 900.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ideálna teplota pre Vlastním PC? | Theresonly1 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 5. júla 2009 14:33 |
| Pomôžte mi vybrať prípad / PSU prosím! | Airescape | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 27. januára 2008 01:12 |
| RAM, ktorý si vybrať? | stefmat90 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. januára 2008 07:13 |
| Pomoc, ktoré by ste si zvolili. | sgtoku | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. októbra 2007 22:34 |
| Pomôžte mi Vyberte si! | MCouary | Graphics Cards & Monitory | 2 | 29. September 2007 21:08 |
| Thread Tools | |
| |