![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци, ја сам на мој начин да купите нове компоненте и променити своје старо рачунар. Ја ћу бити куповина Интел Е8400 3.0Гхз цоре2дуо ЦПУ, гусар 2ГБ 1033Мхз рам,Асус П5КЦ матична плоча, Хитацхи 320ГБ САТА-лл хард диск, 20кс ДВД-пионир писац, креативни Кстреме музике и звучна картица НВИДИА 9800ГТКС 512МБ ВГА картица. Шта ми је потребно сад је погодна кулом и псу. Моћи те помоћ мене угодити? (ако то помаже мом торањ ће бити смештени под мојим столом, а ја немам еркондишн). Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок оне наочаре изгледа добро хонеслты можете одабрати сваком случају желите ли заиста тако дуго као што је аткс антец п182 или антец 900 случајева су лепо лиан ли су такође врло лијепе, као и за ваше напајање хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16817139006 Тај одличан добра цена за то
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, псу повезан је добро. Ништа од гусар ће се изводити у реду, чак и 450У модел, то зависи о вама колико желите хеадроом за додатну снагу и ако желите модулариты или не. Им 'не сигуран о ценама где живите, али вам мај бити боље прилагођен за 8800ГТС 512 (готово идентичан на 9800ГТКС) или 4850 (пуно већа изведба). Хитацхи има много пропуста и УД 640ГБ је врло брз и има веома ниску учесталост квара. Остатак изгледа добро.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Видим имате антец 900 као случај. Прочитао сам пар рецензија о њој. Да ли бисте га препуштено? |
|
| |||
| |||
| Имам једно те би високо препоручити то. И лове мы антец900. Им 'трчање један ултра НВИДИА 790И, к9450 цхипсет и два 9800гкс2 и све тече прилично кул са 4 творница инсталиран навијача на 900 долази с. Ту је и слот за додавање још два обожаватеља који сам купио за $ 6.00 ЕА, али још нису инсталирани лол. Има доста простора за кабл и такви као фабрички инсталиран тиедоунс кабл за управљање. Плавог светла и јасне сидецасе оставите ми непоколебан али ако волите такве ствари изгледа као уредан. Нашао сам на страну панела лако се узети и искључити и све компоненте инсталиране једноставно. Иако сам сигуран постоје друге случајеве који су једнако тако добар као антец900, имам их не користи, тако ја не могу говорити за њих. Да се за изградњу другог рачунара сутра бих купити још једну антец 900 за то. |
|
| |||
| |||
| Хи гуыз Може било ко просвијетлити ме како партицију лаптоп који долази са видик, желим Уиндоу КСП у њој у исто време ... ја знам могуће ја праведан донт знати кораке и наде Тхереса но нуспојава на ову акцију. |
|
| |||
| |||
| Ја бих, али неодлучна. Она нема пуно добрих функција као што су матичне плоче и фиоке тооллесс ХД инсталацију, и мислим да је П180/П182 би било много боље за мене случајевима, ако ми је сада купујете. Они изгледају чисто и елегантно и једноставно ЛЕДс врста добити стари након неког времена на 900.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Идеална температура за прилагођени ПЦ? | Тхересонлы1 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 5. јула 2009 14:33 |
| Помозите ми одабрати случају / псу молим! | Аиресцапе | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 27 јануар 2008 01:12 |
| РАМ Који одабрати? | стефмат90 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 јануар 2008 07:13 |
| Помозите, шта би сте изабрали. | сгтоку | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 2 октобар 2007 22:34 |
| Помозите ми да изаберем! | МЦоуары | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 29. сеп 2007 21:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |