![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, yeni bileşenler ve satın almak için eski PC değiştirmek benim yolda yaşıyorum. Ben, Intel E8400 3.0Ghz core2duo işlemci, korsan 2Gb 1033Mhz RAM satın alma olacakAsus P5KC anakart, Hitachi 320GB SATA-ll sabit disk, Pioneer 20x DVD-yazar, yaratıcı Xtreme müzik ses kartı ve Nvidia 9800GTX 512MB VGA kart. Şimdi ne gerek uygun bir kule ve PSU olduğunu. Bana lütfen yardımcı olabilir misiniz? Eğer yardımcı olur (benim masam kulesi altında olmak ve yok klima var). Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu özellikleri sizi gerçekten sürece bu ATX olduğunu ANTEC p182 veya ANTEC 900 olan güzel durumlarda lian Li istediğiniz durumda seçebilirsiniz honeslty iyi bak tamam da çok güç kaynağı olarak hoş http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 bunun için iyi bir mükemmel fiyat that
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, PSU bağlantılı iyi. Korsan gelen ince, hatta 450W modeli, sizin için fazladan bir güç ve istiyorsanız Birimsellik veya istediğiniz ne kadar kulak boşluğu doldu çalışacak bir şey. Nerede, ama yaşamak daha iyi bir 8800GTS 512 uygun olabilecek fiyatları (neredeyse 9800GTX için) veya 4850 (daha yüksek performans) aynı emin değilim. Hitachi çok hızlı başarısız bir sürü ve WD 640GB ve çok düşük başarısızlık oranı vardır. Gerisi iyi görünüyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sana bir olgu olarak ANTEC 900 var. Bu konuda değerlendirme birkaç okumak ettik. Bunu tavsiye ederim? |
|
| |||
| |||
| Ben ve bir çok var tavsiye ediyorum. Ben antec900 seviyorum. İki 9800gx2 ve herşeyi tam 4 fabrika taraftarları için 900 yüklü ile iyi çalışan bir Nvidia 790I Ultra, q9450 yongatakımının ve kullanıyorum birlikte gelir. Ayrıca i $ 6,00 EA için ancak satın henüz lol yüklemediniz iki fanlar eklemek için yuva olduğunu. Burada kablo ve yer çok iyi fabrika kablo yönetimi için tiedowns yüklenmiş gibi. Mavi ışık ve beni terk sidecase açık ama heyecanlanmayan eğer düzgün de böyle bir şey gibi görünüyor. Ben yan paneller ve kapatma ve bileşenleri tüm Kolay monte çekmek kolay buldum. While I am emin bu gibi bir antec900 iyi diğer durumlarda var, ben bu yüzden onlar için konuşamıyorsanız onlara kullanılmaz var. Eğer yarın Bunun için başka bir ANTEC 900 satın alacağını başka bir bilgisayara kurmak vardı. |
|
| |||
| |||
| Merhaba guyz Herkes nasıl Vista ile gelen dizüstü bilgisayar bölümü için bana aydınlatmak miyim, ben de aynı zamanda Windows XP istiyorum ... i kendi olası i adil dont adımları ve umut biliyorum bu işlem hiçbir yan etkisi Theres. |
|
| |||
| |||
| Ben, ancak hesitantly. Bu anakart tepsisi ve toolless HD yükleme gibi iyi özellikleri bir çok eksik, ve şimdi alıyordum Benim için P180/P182 çok daha iyi olurdu durumlarda düşünüyorum. Onlar temiz ve güzel olan eski bir LED'leri yalnızca tür 900 bir süre sonra bak.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Ev Yapı
|