![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хлопці, я йду купувати нові компоненти і змінити старі ПК. Я буду купувати Intel E8400 3.0Ghz процесор Core2Duo, 1033Mhz Corsair 2Gb RAM,Материнська плата Asus P5KC, Hitachi 320GB SATA-LL жорсткий диск, Pioneer 20x DVD-Writer, карта Creative Xtreme музики і звуку NVIDIA 9800GTX 512MB VGA карт. Що мені потрібно зараз, це відповідний вежі і блоку живлення. Чи можете ви допомогти мені, будь ласка? (якщо це допоможе моїй вежі буде знаходитися під моїм столом і в мене немає кондиціонера). Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ці специфікації добре виглядати honeslty ви можете вибрати будь-який випадок, якщо ви дійсно хочете, поки воно ATX Antec P182 або Antec 900 хороші випадків Lian Li також дуже хороша, як для блоку живлення http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 Thats хороша відмінна ціна для неї
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, блоки живлення пов'язано це добре. Все, починаючи від Corsair буде працювати добре, навіть 450W модель, вона до вас, скільки ви хочете запас для додаткової потужності, і якщо ви хочете модульність чи ні. Я не впевнений, цін, де ви живете, але ви, можливо, краще підходить для 8800GTS 512 (майже ідентичні 9800GTX) або 4850 (набагато вища продуктивність). Hitachi має багато невдач і WD 640GB дуже швидко і дуже низько відмов. Останнє виглядає добре.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я бачу, у вас є Antec 900 як приклад. Я прочитав кілька відгуків на неї. Ви рекомендували б це? |
|
| |||
| |||
| У мене є і дуже рекомендую. Я люблю свою antec900. Я біжу Nvidia 790i Ultra, чіпсет Q9450 і дві 9800GX2 і все проходить досить прохолодно з 4 заводи встановлені вентилятори 900 поставляється з. Існує також слотом для додати ще двох вентиляторів, які я купив за $ 6,00 / шт, але ще не було встановлено LOL. Існує багато можливостей для кабельного та такі, а також заводі встановлено tiedowns для кабелю управління. Блакитного світла і чітко sidecase залишити мене байдужим, але якщо ви таких речей, як воно виглядає акуратно також. Я знайшов бічні панелі легко взяти і вимикається, і всі компоненти системи прості в монтажі. Хоча я впевнений, що є інші справи, які так само гарні, як antec900, я не використав їх, тому не можу говорити за них. Якщо б я був на будівництво ще одного комп'ютера завтра я хотів би купити іншу Antec 900 відсутня. |
|
| |||
| |||
| Привіт Guyz Чи можна просвітити мене про те, як розбити ноутбук, який поставляється з Vista, я хочу для Windows XP в ньому в той же час ... Я знаю свої можливості я просто не знаю кроки і сподіваємося, Theres НЕ Побічний ефект від цієї дії. |
|
| |||
| |||
| Я хотів би, але невпевнено. Їй не вистачає багато хороших функцій, таких як лоток материнської плати і без інструментів установці HD, і я думаю, P180/P182 було б набагато краще разі для мене, якщо я купую зараз. Вони виглядають чистими і елегантними і світлодіоди тільки пологи отримати старі Через деякий час на 900.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ідеальна температура для користувача комп'ютера? | Theresonly1 | Генеральний обладнання чат | 6 | 5 липня 2009 14:33 |
| Допомога у виборі справи / БП, будь ласка! | Airescape | Справа & блоки живлення | 6 | 27 січня 2008 01:12 |
| ОЗУ Який вибрати? | stefmat90 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 січня 2008 07:13 |
| Допомога, який ви виберете. | sgtoku | Генеральний обладнання чат | 1 | 2 жовтня 2007 22:34 |
| Допомога у виборі! | MCouary | Графічні карти & Монітори | 2 | 29 вересня 2007 21:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |