![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз взривиха ми PSU. Аз го включен в 220V гнездо с преминаването на 110V. I DONT нормално, но този път го направих, и аз се надявам му само PSU Имам проблем с. Сега, докато търсят ново, Не знам дали мога да купя някоя, или ще трябва да се притеснявате за размера и времето ще се поберат в моя случай. една и свиреха, беше модел: "Делта електроника GPS-350BB-100а " му една 350 W PSU и има напрежение промяна ключ. Сега, когато купуват нова, Може ли просто да отидем compusa и да изберат един, доколкото тя е 350 W и изглежда, че ще отговарят? I DONT все още има такава, и засвириха, неговите няма. а също и колко много трябва да приличен на една единица цена? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Мога ли да получа 300 W PSU, нейните около 15 dllrs Хе-евтини .. моя компютър е Windows XP Media Center p4 HT технология 3.0ghz GeForce FX 5200 VID карти 512 овен I DONT против изплащането на exta 15 все пак, ако му се препоръчва и gtcik до 350W |
|
| |||
| |||
| пък просто трябва да се ATX? по-важно, как много изходи са ми нужни? Най-Виждам се с двоен изход, така че предполагам, този стандарт, те правят различни нормално? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти. Да, той трябва да бъде ATX PSU, както това е индустриален стандарт във всичко от физически размери на напрежение регулиране. Бих стик с 350 вата PSU просто защото последният е бил, така че защо отнасям с нея. Ще трябва достатъчно връзки за компонентите сте, така че се разчита на MOLEX, изисквани (оптично устройство (а), IDE HDD (ци) и т.н.). Вярвам, че 5200 се захранва чрез AGP пристанище, така не се притеснявай на там. Нови PSU на имат 24pin конектор или 20 4 конектори за дънната платка, проверете вашата дънна платка за да видите дали имате нужда от 20 пина или 24 пина, защото, ако се нуждаете от 20 пина Вие ще трябва да получи PSU с 20-пинов 4 съединители (можете да получите PSU със 24 пинов дънната олово и получи 24-20pin конвертор, но това е повече разходи и messing около). Също така проверете дали CPU изисква отделна 12V олово, тези най-често са под формата на 4 пинов или 8 пинов слот. Не вярвам много на дънната платка в въпрос ще изисква 8 пинов, но тя може да се нуждаят от 4 пинов за процесора, за да проверите вашия съвет, и ако е така, тогава проверете PSU, която търсите.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Курсор Размер Проблем | patrickpbme | Windows операционни системи | 0 | 19 Юни 2009 20:45 |
| Взех си заместване GTX280, но сега имам нов проблем. | cheesepuff | Графика на карти & Монитори | 8 | 29 май 2009 г. 16:45 |
| Проблем Откриване Windows Фотогалерия снимка в пълен размер "Vista | tolet | Windows операционни системи | 0 | 12 май 2009 г. 10:24 |
| Изчезнали Volume Control | icu222much | Windows операционни системи | 2 | 28 Дек 2008 21:23 |
| Размер на шрифта Проблем | moggyjo | Windows операционни системи | 9 | 13 Дек 2008 13:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |