menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Im nákup náhradních PSU, je velikost (objem) problém?

Reply

Thread Nástroje
Old 1 listopadu 2007, 15:17
Nový člen skupiny

Default Im nákup náhradních PSU, je velikost (objem) problém?

Ahoj, já vybuchla mého PSU. i zapojit jej do zásuvky 220V s přechodem na 110V. i dont obvykle, ale tentokrát jsem udělal, a já doufám, že se pouze jeho PSU Mám problém s.

zatímco nyní hledají nové, i dont vědět, jestli můžu koupit, nebo jsem se starat o velikost a počasí bude vhodné v mém případě.

na jedné i troubíce byl model:

"Delta Electronics
GPS-350BB-100A "

jeho s 350 W PSU a má napětí změnu přepínat. Nyní při nákupu nového,
Můžu prostě jít na compusa a vybrat jedno až tak dlouho, jak je 350 W a vypadá, že se vejde?

i dont ještě ten, že i troubili, jeho pryč.

a také kolik by slušný jeden stojí? 30 dllrs?
Old 1 listopadu 2007, 15:21
Nový člen skupiny

Mohu dostat 300 W PSU, jeho o 15 dllrs levnější .. heh

moje PC je
Windows XP Media Center
p4 ht technologie
3.0ghz
GeForce FX 5200 vid karty
512 ram

i dont mysl placení exta 15 přesto, pokud je jeho doporučená i gtcik až 350W
Old 1 listopadu 2007, 15:31
Nový člen skupiny

dělá to prostě musí být ATX?

Další důležité, kolik výstupů potřebuji? nejvíce vidět i přijít s duálním výstupem, takže myslím, to je standardní, to dělají různé normálně?
Old 1 listopadu 2007, 19:15
Dárce Skupina

Nazdar.

Ano, to musí být ATX PSU, jak je to běžné v průmyslu vše od fyzického velikost napětí regulace.

I'd hůl s 350w PSU jednoduše proto, že byl váš poslední, tak proč se to bordel.

Budete potřebovat dostatek přípojek pro komponenty máte, tak spočítat MOLEX je požadována (optický disk (y), ide hdd (y) atd.). Myslím, že 5200 je napájen přes AGP portu takže žádný strach to tam.

Nové PSU to má 24pin konektor nebo 20 +4 konektory na základní desce, zda vaše základní deska a zjistit, jestli budete potřebovat 20 pin nebo 24 pin, protože pokud budete potřebovat 20 pin budete muset dostat PSU s 20 +4 pin konektory (můžete dostat PSU s 24 pin deska olova a získat 24-20pin konvertor, ale je to další náklady a umazávání o).

Také zkontrolujte, zda je procesor vyžaduje samostatné 12V olovo, tyto obvykle podobu a 4 nebo 8 pin pin slot. Pochybuji velmi základní desce v otázce bude vyžadovat 8 pin ale může potřebovat 4 pin pro CPU, tak zkontrolovat vaše rady, a pokud ano, pak zkontrolovat PSU, které si prohlížíte.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Cursor Velikost Problem patrickpbme Operační systémy Windows 0 19. června 2009 20:45
Jsem Nahrazení GTX280, ale teď mám nový problém. cheesepuff Graphics Cards & Monitory 8 29. květen 2009 16:45
Problém Otevření programu Windows Fotogalerie obrázků v plné velikosti "Vista tolet Operační systémy Windows 0 12. květen 2009 10:24
Chybějící ovládání hlasitosti icu222much Operační systémy Windows 2 28. prosince 2008 21:23
Velikost písma Problem moggyjo Operační systémy Windows 9 13. prosince 2008 13:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.