μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Im αγορά αντικατάστασης PSU, είναι μεγέθους (σε όγκο) για ένα πρόβλημα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 15:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Im αγορά αντικατάστασης PSU, είναι μεγέθους (σε όγκο) για ένα πρόβλημα;

hi, i ανατίναξε μου PSU. i συνδεθεί σε μια πρίζα 220V με το διακόπτη για 110V. i dont κανονικά, αλλά αυτή τη φορά το έκανα, και ελπίζω ότι το μόνο το PSU έχω ένα πρόβλημα με.

ενώ τώρα ψάχνει για μία νέα, i dont ξέρω αν μπορώ να αγοράσω καμία, ή θα πρέπει να ανησυχείτε για το μέγεθος και τις καιρικές συνθήκες που θα ταιριάζει στην περίπτωσή μου.

i ανατίναξε τη μία, ήταν υπόδειγμα:

"Η Delta Electronics
GPS-350BB-100A "

its a 350 W PSU και έχει μια τάση αλλαγής του διακόπτη. Τώρα, όταν αγοράζει ένα καινούργιο,
Θα ήθελα απλώς να πάμε CompUSA και πάρτε τη μία, όσο είναι 350 W και μοιάζει θα ταιριάζει;

i dont εξακολουθούν να έχουν αυτό που θ θαλάσσωσα, τα πάει.

και επίσης πόσο θα πρέπει μια αξιοπρεπή μία κόστος; 30 dllrs;
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 15:21
Νέο Μέλος Ομάδα

μπορώ να έχω 300 W PSU, τα περίπου 15 dllrs φθηνότερο .. heh

pc μου είναι ένα
Windows XP Media Center
P4 HT τεχνολογία
3.0ghz
GeForce FX 5200 vid κάρτα
512 RAM

i dont υπόψη την καταβολή της exta 15 όμως, και αν η συνιστώμενη i gtcik να 350W
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 15:31
Νέο Μέλος Ομάδα

μήπως απλά πρέπει να atx;

πιο σημαντικό, πόσα αποτελέσματα χρειάζομαι; Βλέπω έρχονται πλέον με διπλή έξοδο, οπότε υποθέτω thats πρότυπο, έχουν κάνει διαφορετική κανονικά;
Old 1 Νοεμβρίου 2007, 19:15
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου.

Ναι, πρέπει να είναι ένα ATX PSU όπως είναι το βιομηχανικό πρότυπο με τα πάντα, από φυσικό μέγεθος για να τάσεως.

Είχα κολλήσει με ένα 350w PSU μόνο και μόνο επειδή ήταν το τελευταίο σου, γιατί με αυτό το χάλι.

Θα χρειαστεί αρκετή συνδέσεων για τα στοιχεία που έχετε, έτσι μετράνε μέχρι το molex απαιτείται (οπτικό δίσκο (ες), ide hdd (ες) κλπ). Πιστεύω ότι το 5200 τροφοδοτείται μέσω του λιμένα AGP έτσι δεν ανησυχείτε της εκεί.

Νέα του PSU έχει 24pin υποδοχή ή 20 4 υποδοχές για τη μητρική πλακέτα, ελέγξτε τη μητρική πλακέτα για να δείτε εάν χρειάζεστε ένα 20 pin ή 24 pin διότι, αν χρειάζεστε ένα 20 pin πρέπει εσείς να έχετε ένα PSU με το 20 +4 pin σύνδεσμοι (μπορείτε να έχετε ένα PSU με 24 pin μητρική πλακέτα οδηγήσει και κερδίστε 24-20pin μετατροπέα αλλά είναι πιο οικονομικό και Messing περίπου).

Επίσης, ελέγξτε αν η cpu απαιτεί ξεχωριστή 12V μολύβδου, αυτά που συνήθως λαμβάνει τη μορφή ενός ή 4 pin 8 pin υποδοχή. Αμφιβάλλω πάρα πολύ στο θέμα της μητρικής πλακέτας θα απαιτήσει 8 pin αλλά μπορεί να χρειαστεί ένα 4 pin για την CPU, οπότε ελέγξτε το συμβούλιο και, αν ναι, τότε ελέγχει την PSU που κοιτάζετε.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.