![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, ja duhati gore moj PSU. priključen sam ga u 220V utičnicu sa prebaciti na 110V. ja dont normalno, ali ovaj put sam, i nadam se samo njegovih PSU Imam problem sa. sad dok tražite novi, ja dont znati ako ja mogu kupiti bilo koji, ili ću morati brinuti o veličini i vremenskim da će stati u mom slucaju. s jedne i duhati, bio model: "Delta Electronics GPS-350BB-100a " jedan njen 350 W PSU, a napon promijeniti prekidača. Sada, kada kupujete novu, mogao sam samo ići na compusa i pokupite jedan gore, dok je 350 W i izgleda kao da će stati? ja dont imati još jedan koji sam duhati, njegove otišao. i koliko bi trebao jedan pristojan košta? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Mogu li dobiti 300 W PSU, njegove oko 15 dllrs jeftiniji .. heh moj pc je Windows XP Media Center P4 HT tehnologijom 3.0ghz geforce FX 5200 kartica Vid 512 ram ja dont vidu plaćanja exta 15 ipak, ako je njegov preporučeno na 350W i gtcik |
|
| |||
| |||
| to je samo da se atx? još važnije, koliko izlaza trebam? vidim najviše dolaze sa dual output, tako da mislim taj standard, ne čine različite normalno? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok. Da, tako treba da bude ATX PSU kao da je to standard u industriji od svega fizikalna veličina za regulaciju napona. Htio stick sa 350w PSU, jednostavno zato što je jedan od zadnjeg, pa zašto nered s njom. Trebat će vam dosta veza za komponente koje imate, pa count up molex's required (optički pogon (e), IDE HDD (a), itd.). Vjerujem da je u 5200 powered kroz AGP port pa ne brinite se tamo. Novi PSU-a imaju 24pin konektor ili 20 4 konektora za matičnu ploču, provjerite Vašu matičnu ploču da li vam je potrebna za 20 pin ili 24 pin jer ako vam je potrebna za 20 pin ćete morati dobiti PSU sa 20 +4 pin priključcima (mogli dobiti PSU sa 24 pin matična ploča olova i dobiti 24-20pin pretvarač, ali je više troškova i messing oko). Također, provjerite je li CPU zahtijeva zasebnu 12V olova, te obično imaju oblik 4 pinski ili 8 pinski utor. Sumnjam vrlo matične ploče u pitanju će zahtijevati od 8 pinski ali svibanj morati 4 pin za CPU, pa provjerite vaš karton, i ako je tako, onda provjeriti PSU you're looking at.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cursor Veličina problema | patrickpbme | Windows Operating Systems | 0 | 19. lipnja 2009 20:45 |
| Dobio sam My Zamena GTX280, ali sad imam novi problem. | cheesepuff | Graphics Cards & Monitors | 8 | 29. svibanj 2009 16:45 |
| Problem Otvaranje Windows Photo Gallery Picture in Full Size "Vista | tolet | Windows Operating Systems | 0 | 12. svibanj 2009 10:24 |
| Nedostaje Volume Control | icu222much | Windows Operating Systems | 2 | 28. prosinac 2008 21:23 |
| Veličina fonta Problem | moggyjo | Windows Operating Systems | 9 | 13. prosinac 2008 13:25 |
| Thread Tools | |
| |