kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Im felvásárlási helyettesítő psu, a mérete (térfogata) a probléma?

Reply

Téma eszközök
Old November 1, 2007, 15:17
Új tag Csoport

Default Im felvásárlási helyettesítő psu, a mérete (térfogata) a probléma?

Szia, én felrobbant psu. Azt le kell zárni azt a 220V-aljzat a bekapcsolhatónak 110V. i dont általában, de most csináltam, és remélem, hogy csak a psu van egy probléma.

Most keresi, míg egy új, i dont tud ha én is vásárol, vagy azt kell aggódnia, a méret és az időjárás is alkalmas, hogy az én esetemben.

Az egyik Elcsesztem volt modell:

"Delta Electronics
GPS-350BB-100A "

hogy egy 350 W tápegység, és az a feszültség változás kapcsolót. Most, amikor a felvásárlást egy új,
Én is megyek a CompUSA, és válasszon egyet, amíg a 350 W, és látszik is alkalmas?

i dont még azok közül Elcsesztem, hogy elment.

és azt is, hogy mennyit kell a tisztességes egy költség? 30 dllrs?
Old November 1, 2007, 15:21
Új tag Csoport

Kaphatnék egy 300 W psu, annak mintegy 15 dllrs olcsóbb .. heh

my pc is
A Windows XP Media Center
p4 HT technológia
3.0ghz
GeForce FX 5200 vid kártya
512 ram

I dont mind a kifizető exta 15 bár, ha a javasolt i gtcik hogy 350W
Old November 1, 2007, 15:31
Új tag Csoport

Nem csak azt, hogy ATX?

sokkal fontosabb, hogy hány kimenet van szükségem? leginkább úgy látom jön a kettős teljesítmény, így azt hiszem, amit szabványos, nem igaz, hogy különböző általában?
Old November 1, 2007, 19:15
Donor Group

Szia.

Igen, kell egy ATX tápegység, mert az ipari szabvány mindenben a fizikai mérete a feszültség-szabályozás.

Én maradok a 350W psu egyszerűen azért, mert a legutóbbi volt, hogy miért ezt felborítani.

Szükséged lesz elég kapcsolatok az alkatrészek Önnek, ezért számítanak fel molex van szükség (optikai meghajtó (k), IDE HDD (ek), stb.) Úgy vélem, hogy a 5200 van az AGP portot így nem aggódni van.

Új psu's a 24pin csatlakozó vagy 20 +4 csatlakozók az alaplap, ellenőrizze a alaplap, hogy ha szüksége van egy 20 tűs vagy 24 tűs mert ha szüksége van egy 20 tűs lesz, hogy a tápegység a 20 +4 tűs csatlakozók (akkor kap egy psu egy 24 tűs alaplap ólom és egy 24-20pin átalakító, de ez a leginkább költséghatékony és messing kb.)

Továbbá, ellenőrizni, ha a CPU igényel külön 12V vezetnek, ezek általában az a 4 tűs vagy 8 tűs nyílásba. Nem hiszem, nagyon is az alaplap a kérdéses lesz szükség egy 8 tűs de előfordulhat, hogy szükség van egy 4 tűs a cpu, így ellenőrizheti a fórumon, és ha igen, akkor ellenőrizze a psu you're looking at.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kurzor Méret Probléma patrickpbme A Windows operációs rendszerek 0 19. június 2009 20:45
I Got My helyettesítés GTX280, de most van egy új probléma. cheesepuff Grafikus kártyák és monitorok 8 29. május 2009 16:45
Probléma megnyitása Windows Photo Gallery kép teljes méretben "Vista tolet A Windows operációs rendszerek 0 12. május 2009 10:24
Hiányzik Hangerőszabályzó icu222much A Windows operációs rendszerek 2 28. december 2008 21:23
Betűméret Probléma moggyjo A Windows operációs rendszerek 9 13. december 2008 13:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.