![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én felrobbant psu. Azt le kell zárni azt a 220V-aljzat a bekapcsolhatónak 110V. i dont általában, de most csináltam, és remélem, hogy csak a psu van egy probléma. Most keresi, míg egy új, i dont tud ha én is vásárol, vagy azt kell aggódnia, a méret és az időjárás is alkalmas, hogy az én esetemben. Az egyik Elcsesztem volt modell: "Delta Electronics GPS-350BB-100A " hogy egy 350 W tápegység, és az a feszültség változás kapcsolót. Most, amikor a felvásárlást egy új, Én is megyek a CompUSA, és válasszon egyet, amíg a 350 W, és látszik is alkalmas? i dont még azok közül Elcsesztem, hogy elment. és azt is, hogy mennyit kell a tisztességes egy költség? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Kaphatnék egy 300 W psu, annak mintegy 15 dllrs olcsóbb .. heh my pc is A Windows XP Media Center p4 HT technológia 3.0ghz GeForce FX 5200 vid kártya 512 ram I dont mind a kifizető exta 15 bár, ha a javasolt i gtcik hogy 350W |
|
| |||
| |||
| Nem csak azt, hogy ATX? sokkal fontosabb, hogy hány kimenet van szükségem? leginkább úgy látom jön a kettős teljesítmény, így azt hiszem, amit szabványos, nem igaz, hogy különböző általában? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia. Igen, kell egy ATX tápegység, mert az ipari szabvány mindenben a fizikai mérete a feszültség-szabályozás. Én maradok a 350W psu egyszerűen azért, mert a legutóbbi volt, hogy miért ezt felborítani. Szükséged lesz elég kapcsolatok az alkatrészek Önnek, ezért számítanak fel molex van szükség (optikai meghajtó (k), IDE HDD (ek), stb.) Úgy vélem, hogy a 5200 van az AGP portot így nem aggódni van. Új psu's a 24pin csatlakozó vagy 20 +4 csatlakozók az alaplap, ellenőrizze a alaplap, hogy ha szüksége van egy 20 tűs vagy 24 tűs mert ha szüksége van egy 20 tűs lesz, hogy a tápegység a 20 +4 tűs csatlakozók (akkor kap egy psu egy 24 tűs alaplap ólom és egy 24-20pin átalakító, de ez a leginkább költséghatékony és messing kb.) Továbbá, ellenőrizni, ha a CPU igényel külön 12V vezetnek, ezek általában az a 4 tűs vagy 8 tűs nyílásba. Nem hiszem, nagyon is az alaplap a kérdéses lesz szükség egy 8 tűs de előfordulhat, hogy szükség van egy 4 tűs a cpu, így ellenőrizheti a fórumon, és ha igen, akkor ellenőrizze a psu you're looking at.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kurzor Méret Probléma | patrickpbme | A Windows operációs rendszerek | 0 | 19. június 2009 20:45 |
| I Got My helyettesítés GTX280, de most van egy új probléma. | cheesepuff | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 29. május 2009 16:45 |
| Probléma megnyitása Windows Photo Gallery kép teljes méretben "Vista | tolet | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. május 2009 10:24 |
| Hiányzik Hangerőszabályzó | icu222much | A Windows operációs rendszerek | 2 | 28. december 2008 21:23 |
| Betűméret Probléma | moggyjo | A Windows operációs rendszerek | 9 | 13. december 2008 13:25 |
| Téma eszközök | |
| |