![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני פוצצו את PSU. אני פקוק אותו לתוך שקע 220V עם הבורר על 110V. i dont כרגיל, אבל הפעם אני עשיתי, ואני מקווה שלו רק PSU יש לי בעיה עם. כעת מחפשים בעת החדשה, dont אני יודע אם אני יכול לקנות את כל, או שאני צריך לדאוג בגודל ותחזית מזג אוויר זה יהיה מתאים במקרה שלי. אחד הרסתי, היה המודל: "דלתא אלקטרוניקה GPS-350BB-100A " its a 350 W PSU ו יש וולטג לעבור שינוי. כעת, כאשר קונים אחד חדש, אפשר פשוט ללכת compusa לקחת אחד למעלה, כל עוד הוא 350 W ונראה כאילו הוא בכושר? אני עדיין dont את זה הרסתי, שלה נעלם. וגם כמה צריך לעלות הגון אחד? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| האם אני יכול לקבל 300 W PSU, שלה כ -15 dllrs זול אה .. המחשב שלי הוא Windows XP Media Center P4 מחצית בטכנולוגיה 3.0ghz geforce FX 5200 כרטיס vid 512 ראם אני משלם את dont דעתך exta 15 אבל אם אני gtcik המומלצות שלו ל 350W |
|
| |||
| |||
| האם זה רק צריך להיות ATX? יותר חשוב, כמה פלטי אני צריך לעשות? לרוב אני רואה לבוא עם תפוקה כפולה, אז אני מניח thats רגילה, האם הם עושים בדרך כלל שונה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי. כן, זה צריך להיות ATX PSU כמו זה של תקן התעשייה בכל גודל מ פיזית כדי וולטג תקנה. הייתי עם מקל 350w PSU פשוט כי את האחרון היה אחד, אז למה להתעסק עם זה. יהיה עליך מספיק חיבורים עבור הרכיבים שיש לך, כל כך לספור את molex של הדרוש (כונן אופטי (S), IDE HDD (S) וכו '). אני מאמין 5200 הוא מופעל באמצעות יציאת AGP לא לדאוג כל כך של שם. חדש PSU יש 24pin של מחבר או 20 4 connectors של לוח האם, לבדוק את לוח האם כדי לבדוק אם אתה צריך 20 או 24 PIN PIN כי אם אתה צריך 20 PIN תצטרך לקבל PSU עם 20 +4 PIN connectors (אתה יכול לקבל PSU 24 PIN עם לוח האם להנהיג ולקבל 24-20pin ממיר אבל העלות להתעסק יותר בנושא). כמו כן, בדוק אם CPU דורש נפרד 12v להוביל, אלה בדרך כלל לוקח את הטופס של הקוד הסודי של 4 או 8 PIN משבצת. אני בספק רב מאוד את לוח האם השאלה ידרוש 8 PIN אולם ייתכן שהוא צריך 4 PIN עבור CPU, כדי לבדוק את לוח מודעות, ואם כן, אז לבדוק את PSU אתה מסתכל.