![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, I išsprogdino savo PSU. Aš prijungtas jį į 220V lizdas su į 110V jungiklis. I dont paprastai, bet šį kartą aš, ir aš tikiuosi, jos tik PSU Turiu problema.
dabar ieškodamas naujo, i dont know jei aš galiu pirkti bet kokį, ar turiu nerimauti dėl dydžio ir orai bus tinkami mano atveju. viena i susprogdino, buvo modelis: Delta Electronics GPS 350BB-100A " jos 350 W PSU ir įtampos pokytis jungiklis. dabar perkant nauja, Ar galiu tiesiog eikite į CompUSA ir pasirinkti vieną iki tol, kol ji yra 350 W ir atrodo ji tinka? I dont dar vienas, kad aš susprogdino, jos dingo. taip pat kiek reikia padoraus vieno kaina? 30 dllrs? |
|
|
|||
|
|||
|
Ar aš galiu gauti 300 W PSU, jos apie 15 dllrs pigiau .. heh
Mano PC Windows XP Media Center P4 HT technologija 3.0GHz GeForce FX 5200 vid kortelė 512 RAM I dont mind mokėjimo exta 15 nors, jei jos rekomenduojama i gtcik prie 350W |
|
|
|||
|
|||
|
jis tiesiog turi būti ATX?
svarbesnis, kiek Rezultatų man reikia? dauguma matau ateiti su dviguba galia, todėl manau thats standartas, jie padaryti skirtingose paprastai? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Labas.
Taip, ji turi būti ATX PSU, nes yra pramonės standartas viskas nuo fizinio dydžio įtampos reguliavimas. I'd stick with 350W PSU vien dėl jūsų paskutinis buvo, tai kodėl netvarka su juo. Turėsite pakankamai jungtys komponentai turite, todėl skaičiuoti Molex yra reikalingas (Optical Drive (s), IDE HDD (-ai) ir pan.) Manau, 5.200 maitinamas per AGP uosto taigi nerimauti čia. Naujas PSU's have 24pin jungtis, arba 20 4 jungtys plokštėje, patikrinkite, ar Jūsų plokštė, ar jums reikia 20 pin ir 24 pin, nes jei turite 20 pin turite gauti su 20 +4 pin PSU jungtis (galima gauti PSU su 24 pin plokštė švino ir gauna 24-20pin konverteris, bet tai daugiau išlaidų ir Messing apie). Taip pat patikrinkite, jei CPU turi atskirą 12V švino, jie paprastai imasi iš 4 PIN ar PIN 8 lizdas forma. Aš labai abejoju nagrinėjamos plokštės reikės 8 pin, bet jai gali prireikti 4 pin CPU, todėl patikrinkite, ar jūsų valdyba, ir jei taip, tada pažymėkite PSU you're looking at.
|