![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, i uzspridzināja mans psu. i pieslēgts to 220V ligzdas ar slēdzi uz 110V. i dont normāli, bet šoreiz man nebija, un es ceru, ka tās vienīgais psu man ir problēmas ar. Tagad, meklējot jaunu, Nezinu, vai es varu iegādāties, vai man ir jāuztraucas par to lielumu un laika tas iederēsies manā gadījumā. man pūta, bija modelis: "Delta Elektronika GPS-350BB-100A " tās 350 W psu un ir sprieguma izmaiņu slēdzi. Tagad, pērkot jaunu, Vai es varētu tikai iet uz CompUSA un paņemt vienu uz augšu, kamēr tas ir 350 W, un izskatās, tā ir piemērota? i dont joprojām ir viens, ka es pūta, tā aizgāja. kā arī cik daudz būtu pienācīgas viens maksā? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Vai es varu saņemt 300 W PSU, tās par 15 dllrs lētāk .. heh mans pc ir Windows XP Media Center P4 ht tehnoloģija 3.0GHz GeForce FX 5200 vid karte 512 ram i dont prātā maksāt exta 15, lai gan, ja tās ieteiktajā i gtcik līdz 350W |
|
| |||
| |||
| tas vienkārši ir atx? vairāk svarīgi, cik Rezultātu man ir nepieciešams? visvairāk redzu nāk ar duālu izvadi, so i guess thats standartam, tie padara atšķirīgu parasti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čau. Jā, tai ir jābūt ATX PSU, jo tas ir nozares standarts, kas viss rada fizikāli lielumu, sprieguma regulēšanas. I'd stick ar 350W PSU vienkārši tāpēc, ka jūsu pēdējais bija, tad kāpēc putru ar to. Jums nepieciešams pietiekams savienojumos komponenti Jums ir tik saskaitīt molex ir nepieciešama (optiskais disks (s), IDE HDD (-iem) utt.) Es uzskatu, 5.200 darbina ar AGP portu tāpēc nav jāuztraucas, ir tur. Jauns psu's have 24pin savienotāja vai 20 +4 savienotāji mātesplatē, pārbaudiet savu mātesplates, lai redzētu, vai jums 20 pin vai 24 pin, jo, ja jums nepieciešama 20 pin jums ir iegūt PSU 20 +4 pin savienotāji (jūs varētu saņemt PSU ar 24 pin motherboard svina un saņemiet 24-20pin pārveidotāju, bet tas ir rentablāk un messing aptuveni). Tāpat pārbaudiet, vai cpu ir nepieciešama atsevišķa 12v svina, tie parasti veic kā 4 pin vai 8 pin slota. Es šaubos, ļoti mātesplatē jautājumu prasīs 8 pin bet tā var būt vajadzīga 4 pin uz CPU, tāpēc pārbaudiet jūsu kuģa, un ja tā, tad pārbaudiet psu tu meklē.