![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I Blew moich PSU. i podłączyć go do gniazdka 220V z przełącznika na 110V. i dont zwykle, ale tym razem zrobiłem, i mam nadzieję, że jej tylko PSU mam problem z. teraz natomiast szukasz nowej, i dont know if I can buy żadnych, lub muszę się martwić o rozmiar i pogoda będzie zmieścić się w moim przypadku. jednej i Blew był wzorem: "Delta Electronics GPS-350BB-100A " swój PSU 350 W, a zmiany napięcia zasilania. Teraz przy zakupie nowego, Czy mogę pójść do CompUSA i wybrać jednego, tak długo jak jest to 350 W i wygląda to pasuje? i dont jeszcze jednej że Blew, jego odszedł. a także ile powinny przyzwoity jeden kosztuje? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Czy mogę dostać 300 W PSU, jej około 15 dllrs tańsze .. heh mój komputer jest Windows XP Media Center P4 HT technologii 3.0ghz GeForce FX 5200 vid karty 512 RAM i dont mind płacenia exta 15 jednak, jeśli jego zalecane i gtcik do 350W |
|
| |||
| |||
| nie wystarczy być ATX? bardziej ważne, ile wyjść potrzebuję? najbardziej widzę pochodzą z podwójnym produkcji, tak i guess thats standardowe, to one zwykle różne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć. Tak, to musi być ATX PSU jak to standard w tej branży wszystko od fizycznego rozmiaru do regulacji napięcia. I'd trzymać z 350w PSU ponieważ swój ostatni był, więc dlaczego mess with it. Musisz wystarcza do połączenia składników masz, więc liczyć się z MOLEX wymagane (napędu optycznego (y), IDE HDD (s) etc.) Wierzę, że 5200 jest zasilany przez port AGP więc nie martw się tam. Nowe PSU's ma złącza 24pin lub 20 +4 złącza na płycie głównej, sprawdź, czy płyty głównej, aby sprawdzić, czy potrzebne jest 20 pin lub 24 pin, ponieważ jeśli potrzebujesz 20-pin musisz uzyskać PSU z 20 +4 pin złącza (można uzyskać PSU z 24 pin płyta ołowiu i uzyskać 24-20pin konwerter ale więcej na temat kosztów i messing). Należy także sprawdzić, czy procesor wymaga odrębnego 12v prowadzić te mają zazwyczaj formę 4-pin i 8 pin gniazda. Wątpię bardzo płyty głównej, o którym mowa będzie wymagać 8 pin ale może potrzeba 4 pin do procesora, a więc sprawdzić swój pokład, a jeśli tak, to sprawdź PSU you're looking at.
![]() |
|
| Zakładki |