![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am explodat meu PSU. am conectat-o într-un soclu 220V cu trecerea la 110V. i dont în mod normal, dar de data asta am facut, si sper sa numai PSU am o problemă cu. acum, în timp ce cauta un nou o, i dont know dacă i se poate cumpăra orice, sau am sa-ti faci griji cu privire la dimensiunea şi vremea se va potrivi in cazul meu. Am stricat-o, a fost model: "Delta Electronics GPS-350BB-100A " sa o 350 W PSU şi are o tensiune de schimbare a comuta. acum, când o nouă achiziţie, Am putea merge la compusa şi alegeţi unul sus, atât timp cât este de 350 W, şi arată cum se va potrivi? i dont încă mai au de ce am ratat-o, sa dus. şi, de asemenea, cât de mult ar trebui să o decente un cost? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| pot sa iau o 300 W PSU, sa aproximativ 15 dllrs mai ieftin .. heh PC-ul meu este o Windows XP Media Center P4 HT tehnologie 3.0ghz GeForce FX 5200 Vid carte 512 ram i dont minte plata exta 15, deşi, dacă i sa recomandat gtcik la 350W |
|
| |||
| |||
| nu doar să fie ATX? mai important, cât de multe rezultate am nevoie? i mai vezi veni cu dublă de ieşire, aşa cred thats standard, nu le fac diferite în mod normal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut. Da, aşa trebuie să fie o ATX PSU ca este standard în industria de toate, de la dimensiunea fizică a tensiunii regulament. Aş stick cu un 350w PSU, pur şi simplu pentru că una a fost ultima ta, asa ca de ce pui cu ea. Veţi avea nevoie de suficient de conexiuni pentru componente ai, asa ca a număra până MOLEX necesare (unitatea optică (s), IDE HDD (e), etc.) Cred că 5200 este alimentat prin portul AGP deci nu-ti face griji de acolo. New PSU a avea un 24pin conector sau 20 +4 conectori pentru placa de bază, verifică placa de bază, pentru a vedea dacă aveţi nevoie de un cod PIN 20 sau 24 de aderenţă pentru că, dacă aveţi nevoie de un 20 PIN-ul va trebui să obţineţi un PSU cu 20 +4 PIN conectori (ai putea lua un PSU cu o placa de bază pentru 24 de aderenţă plumb şi a lua un 24-20pin Convertor dar este mai mult de cost şi despre joc). De asemenea, verificaţi dacă necesită un procesor separat 12v plumb, acestea iau, de obicei, sub formă de 4 sau 8 PIN PIN slot. Mă îndoiesc foarte mult placa de bază în cauză, va fi nevoie de 8 PIN, dar pot avea nevoie de o 4 PIN pentru procesor, astfel încât vă verificaţi bord, şi dacă da, atunci verifica PSU la care vă uitaţi.
![]() |
|
| Marcaje |