![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já vybuchla môjho PSU. i zapojiť ho do zásuvky 220V s prechodom na 110V. i dont zvyčajne, ale tentokrát som urobil, a dúfam, že sa len jeho PSU Mám problém s. zatiaľ čo teraz hľadajú nové, i dont vedieť, či môžem kúpiť, alebo som sa starať o veľkosť a počasie bude vhodné v mojom prípade. na jednej aj troubíce bol model: "Delta Electronics GPS-350BB-100A " jeho s 350 W PSU a má napätie zmenu prepínať. Teraz pri nákupe nového, Môžem jednoducho ísť na CompUSA a vybrať jedno až tak dlho, ako je 350 W a vyzerá, že sa zmestí? i dont ešte ten, že aj troubili, jeho preč. a tiež koľko by slušný jeden stojí? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Môžem dostať 300 W PSU, jeho o 15 dllrs lacnejšie .. heh moje PC je Windows XP Media Center p4 ht technológie 3.0ghz GeForce FX 5200 vid karty 512 ram i dont myseľ platenia exta 15 napriek tomu, ak je jeho odporúčaná i gtcik až 350W |
|
| |||
| |||
| robí to jednoducho musí byť ATX? Ďalšie dôležité, koľko výstupov potrebujem? najviac vidieť aj prísť s duálnym výstupom, takže myslím, to je štandardná, to robia rôzne normálne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nazdar. Áno, to musí byť ATX PSU, ako je to bežné v priemysle všetko od fyzického veľkosť napätia regulácie. I'd palicu s 350w PSU jednoducho preto, že bol váš posledný, tak prečo sa to bordel. Budete potrebovať dostatok prípojok pre komponenty máte, tak spočítat MOLEX je požadovaná (optický disk (y), ide hdd (y), atď). Myslím, že 5200 je napájaný cez AGP portu takže žiaden strach to tam. Nové PSU to má 24pin konektor alebo 20 +4 konektory na základnej doske, či vaša základná doska a zistiť, či budete potrebovať 20 pin alebo 24 pin, pretože ak budete potrebovať 20 pin budete musieť dostať PSU s 20 +4 pin konektory (môžete dostať PSU s 24 pin doska olova a získať 24-20pin konvertor, ale je to ďalšie náklady a umazávání o). Tiež skontrolujte, či je procesor vyžaduje samostatné 12V olovo, tieto zvyčajne formu a 4 alebo 8 pin pin slot. Pochybuji veľmi základnej doske v otázke bude vyžadovať 8 pin ale môže potrebovať 4 pin pre CPU, tak skontrolovať vaše rady, a ak áno, potom skontrolovať PSU, ktoré si prezeráte.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cursor Veľkosť Problem | patrickpbme | Operačné systémy Windows | 0 | 19. júna 2009 20:45 |
| Som Nahradenie GTX280, ale teraz mám nový problém. | cheesepuff | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. máj 2009 16:45 |
| Problém Otvorenie programu Windows Fotogaléria obrázkov v plnej veľkosti "Vista | tolet | Operačné systémy Windows | 0 | 12. máj 2009 10:24 |
| Chýbajúce ovládanie hlasitosti | icu222much | Operačné systémy Windows | 2 | 28. decembra 2008 21:23 |
| Veľkosť písma Problem | moggyjo | Operačné systémy Windows | 9 | 13. decembra 2008 13:25 |
| Thread Tools | |
| |