мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Им замену купујете псу, је величина (волумен) је проблем?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2007, 15:17
Нови члан групе

Default Им замену купујете псу, је величина (волумен) је проблем?

хи, ја духати горе мој псу. прикључен сам га у 220В утичницу са пребацити на 110В. ја донт нормално, али овај пут сам, и надам се само његових псу Имам проблем са.

сад док тражите нови, ја донт кноткле да ја могу купити било који, или ћу морати да брине о величини и временским да ће стати у мом слуцају.

с једне и духати, био модел:

"Делта Елецтроницс
ГПС-350ББ-100а "

један њен 350 У псу, а напон променити прекидача. Сада, када купујете нову,
могао сам само да иде на цомпуса и покупи један горе, док је 350 У и изгледа као да ће стати?

ја донт имати још један који сам духати, његове отишао.

и колико би требао један пристојан кошта? 30 дллрс?
Old 1. Мар 2007, 15:21
Нови члан групе

Могу ли добити 300 У псу, његове око 15 дллрс јефтинији .. хех

мој пц је
Уиндоус КСП Медиа Центер
П4 ХТ технологијом
3.0гхз
ГеФорце ФКС 5200 картица Вид
512 рам

ја донт виду плаћања екста 15 ипак, ако је његов препоручено на 350У и гтцик
Old 1. Мар 2007, 15:31
Нови члан групе

то је само да се аткс?

још важније, колико излаза требам? видим највише долазе са дуал оутпут, тако да мислим тај стандард, не чине различите нормално?
Old 1. Мар 2007, 19:15
Донаторска Група

Бок.

Да, тако треба да буде АТКС псу као да је то стандард у индустрији од свега физикална величина за регулацију напона.

Хтео стицк са 350у псу, једноставно зато што је један од задњег, па зашто неред са њом.

Мораћете ће вам доста веза за компоненте које имате, па цоунт уп молекс'с рекуиред (оптички погон (е), ИДЕ ХДД (а), итд). Вјерујем да је у 5200 поуеред кроз АГП порт па не брините се тамо.

Нови псу-а имају 24пин конектор или 20 4 конектора за матичну плочу, проверите вашу матичну плочу да ли вам је потребна за 20 пин или 24 пин јер ако вам је потребна за 20 пин ћете морати добити псу са 20 +4 пин прикључцима (могли добити псу са 24 пин матична плоча олова и добити 24-20пин претварач, али је више трошкова и мессинг око).

Такође, проверите да ли је ЦПУ захтева засебну 12В олова, те обично имају облик 4 пински или 8 пински слот. Сумњам врло матичне плоче у питању ће захтевати од 8 пински али мај морати 4 пин за ЦПУ, па проверите ваш картон, и ако је тако, онда проверити псу ыоу'ре лоокинг ат.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цурсор Величина проблема патрицкпбме Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 19. јуна 2009 20:45
Добио сам Мы Замена ГТКС280, али сад имам нови проблем. цхеесепуфф Грапхицс Цардс & Мониторс 8 29 мај 2009 16:45
Проблем Отварање Уиндоус Пхото Галлеры Пицтуре ин Фулл Сизе "Виста толет Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 12 мај 2009 10:24
Недостаје Волуме Цонтрол ицу222муцх Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 28 децембар 2008 21:23
Величина фонта Проблем моггыјо Уиндоус Оператинг Сыстемс 9 13 децембар 2008 13:25
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц