az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Im yerine PSU satın alma, boyutu (hacmi) bir sorun mu var?

Reply

Konu Araçları
Old 1 Kasım 2007, 15:17
Yeni Üye Grubu

Default Im yerine PSU satın alma, boyutu (hacmi) bir sorun mu var?

Merhaba, benim PSU patladı. I 110V üzerindeki geçiş ile 220V yuvası haline takılı. normalde, ama dont bu sefer i ve i ile sadece PSU i bir sorun var umut yaptım.

Şimdi ise yeni bir değer, i dont arıyor Eğer, herhangi bir satın alabilirsiniz veya i boyutunu ve bu durumda uygun olacağı hava konusunda endişelenmenize gerek biliyorum.

bir i modeli olduğunu patladı:

"Delta Elektronik
GPS-350BB-100A "

ve bir 350 W PSU ve voltaj değişikliği anahtarı vardır. Şimdi zaman, yeni bir satın alma
Sadece compusa gidin ve bir almak sürece, bu 350 W ve gibi uygun olacağı görünüyor?

Hala, kendi gitti O patladı bir yok.

ve ayrıca ne kadar bir iyi bir mal olur? 30 dllrs?
Old 1 Kasım 2007, 15:21
Yeni Üye Grubu

Bir 300 W PSU alabilirsiniz, onun hakkında 15 dllrs ucuz .. heh

benim PC bir bir
Windows Media Center XP
p4 HT teknolojisi
3.0ghz
GeForce FX 5200 VID kartı
512 RAM

I dont fikrini de exta 15 ödeyerek, eğer onun I gtcik 350W tavsiye
Old 1 Kasım 2007, 15:31
Yeni Üye Grubu

sadece ATX olmak zorunda mı?

daha önemli kaç çıkışları ihtiyacım var? en çift çıkış ile, bu yüzden şu standart tahmin, gel görmek normalde farklı yapabilirim?
Old 1 Kasım 2007, 19:15
Bağış Grubu

Merhaba.

Evet, bir ATX PSU olarak fiziksel boyutu her düzenleme gerilim için endüstri standardı's gerekmektedir.

Bir 350w PSU ile sopa ediyorum çünkü en son bir oldu, bu yüzden de karmaşa.

Sen, bu yüzden molex's gereken (optik sürücü (s count)) vb) IDE HDD (lar var bileşenleri için yeterli bağlantı gerekir. Ben AGP portu o nedenle endişe var aracılığıyla güç kaynağı olan 5.200 inanıyoruz.

Yeni PSU's, eğer ihtiyacınız görmek için anakart kontrol 24pin konektör veya anakart 20 4 konektörler bir 20 pinli veya 24 pinli çünkü eğer 20 4 pinli bir PSU almak gerekecek 20 pinli gerekir bağlayıcılar (bir 24 pinli anakart neden olan bir PSU almak ve 24 20pin çevirici elde ancak daha fazla maliyet ve karıştırmasını's hakkında).

Ayrıca, kontrol eğer işlemci ayrı 12v yol gerektirir, bu genellikle 4 pinli veya 8 pinli yuvası şeklinde. Seni çok 8 pinli gerekir söz konusu anakart şüphe ama işlemci için 4 pinli gerekebilir, bu nedenle, ve eğer böyle ise, daha sonra tahta kontrol size aradığınız PSU kontrol edin.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından