![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, benim PSU patladı. I 110V üzerindeki geçiş ile 220V yuvası haline takılı. normalde, ama dont bu sefer i ve i ile sadece PSU i bir sorun var umut yaptım. Şimdi ise yeni bir değer, i dont arıyor Eğer, herhangi bir satın alabilirsiniz veya i boyutunu ve bu durumda uygun olacağı hava konusunda endişelenmenize gerek biliyorum. bir i modeli olduğunu patladı: "Delta Elektronik GPS-350BB-100A " ve bir 350 W PSU ve voltaj değişikliği anahtarı vardır. Şimdi zaman, yeni bir satın alma Sadece compusa gidin ve bir almak sürece, bu 350 W ve gibi uygun olacağı görünüyor? Hala, kendi gitti O patladı bir yok. ve ayrıca ne kadar bir iyi bir mal olur? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| Bir 300 W PSU alabilirsiniz, onun hakkında 15 dllrs ucuz .. heh benim PC bir bir Windows Media Center XP p4 HT teknolojisi 3.0ghz GeForce FX 5200 VID kartı 512 RAM I dont fikrini de exta 15 ödeyerek, eğer onun I gtcik 350W tavsiye |
|
| |||
| |||
| sadece ATX olmak zorunda mı? daha önemli kaç çıkışları ihtiyacım var? en çift çıkış ile, bu yüzden şu standart tahmin, gel görmek normalde farklı yapabilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba. Evet, bir ATX PSU olarak fiziksel boyutu her düzenleme gerilim için endüstri standardı's gerekmektedir. Bir 350w PSU ile sopa ediyorum çünkü en son bir oldu, bu yüzden de karmaşa. Sen, bu yüzden molex's gereken (optik sürücü (s count)) vb) IDE HDD (lar var bileşenleri için yeterli bağlantı gerekir. Ben AGP portu o nedenle endişe var aracılığıyla güç kaynağı olan 5.200 inanıyoruz. Yeni PSU's, eğer ihtiyacınız görmek için anakart kontrol 24pin konektör veya anakart 20 4 konektörler bir 20 pinli veya 24 pinli çünkü eğer 20 4 pinli bir PSU almak gerekecek 20 pinli gerekir bağlayıcılar (bir 24 pinli anakart neden olan bir PSU almak ve 24 20pin çevirici elde ancak daha fazla maliyet ve karıştırmasını's hakkında). Ayrıca, kontrol eğer işlemci ayrı 12v yol gerektirir, bu genellikle 4 pinli veya 8 pinli yuvası şeklinde. Seni çok 8 pinli gerekir söz konusu anakart şüphe ama işlemci için 4 pinli gerekebilir, bu nedenle, ve eğer böyle ise, daha sonra tahta kontrol size aradığınız PSU kontrol edin.