![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я підірвав мій БП. Я включив його в розетку з 220V перемикач на 110V. I Dont нормально, але цього разу я зробив, і я сподіваюся, що його тільки блок живлення в мене є проблеми з. Тепер, дивлячись на новий, я не знаю, якщо я можу купити будь-який, або мені доведеться турбуватися про розмір і погоду він буде вписуватися в моєму випадку. З одного я вибухнув, була модель: "Дельта електроніка GPS-350BB-100А " свій БП 350 Вт і напруга перемикача зміниться. Тепер при покупці нового, я можу просто перейдіть на CompUSA і вибрати одного до тих пір, поки воно складає 350 Вт і виглядає вона підійде? I Dont ще одне, що я підірвав його пішов. а також скільки повинні порядна коштувати? 30 dllrs? |
|
| |||
| |||
| можна отримати 300 Вт блок живлення, його близько 15 dllrs дешевше хе .. мій комп'ютер Windows XP Media Center P4 технології Hyper-Threading 3.0ghz GeForce FX 5200 вид карт 512 RAM I Dont Mind сплати EXTA 15, хоча, якщо її рекомендували мені gtcik до 350W |
|
| |||
| |||
| це просто повинні бути ATX? більш важливо те, як багато виходів мені потрібен? Я бачу сам прийшов з подвійною вихідний, і я думаю Thats стандарту, вони роблять різні нормально? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт. Так, вона повинна бути PSU ATX як це галузевий стандарт у всьому, від фізичного розміру для регулювання напруги. Я б дотримуватися 350W PSU просто тому, що ваша остання була, так чому ж безлад з ним. Вам необхідно достатня для підключення компоненти у вас є, так що необхідно підрахувати (Molex оптичному диску (дисках), IDE HDD (S) і т.д.). Я вважаю, що 5200 живлення через порт AGP Тому не хвилюйтеся там. Нові блоки живлення мають 24PIN роз'єм або 20 4 роз'єми для материнської плати, перевірити вашу материнську плату, щоб побачити, якщо вам потрібний 20-контактний роз'єм або 24-контактний роз'єм, тому що якщо вам потрібний 20-контактний роз'єм вам доведеться отримати БП з 20 +4 Pin Рознімання (ви можете отримати БП з 24-контактний роз'єм материнської плати свинцю та отримайте 24-20PIN конвертор, але це більше вартості й возитися). Також переконайтеся, що процесор вимагає окремого 12v свинцю, вони звичайно приймають форму 4-контактний роз'єм або 8-контактний роз'єм. Я дуже сумніваюся в питанні плати буде потрібно 8-контактний роз'єм, але, можливо, буде потрібно 4-контактний роз'єм для процесора, щоб перевірити ваш рада і, якщо так, то перевірте блок живлення ви розглядаєте.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розмір курсору проблеми | patrickpbme | Операційні системи Windows | 0 | 19 червня 2009 20:45 |
| I Got My Заміна GTX280, але зараз я отримав нові проблеми. | cheesepuff | Графічні карти & Монітори | 8 | 29 травня 2009 16:45 |
| Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista | tolet | Операційні системи Windows | 0 | 12 травня 2009 10:24 |
| Відсутній регулятор гучності | icu222much | Операційні системи Windows | 2 | 28 грудня 2008 21:23 |
| Розмір шрифту проблема | moggyjo | Операційні системи Windows | 9 | 13 грудня 2008 13:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |