менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Im покупки заміна блоку живлення, є розмір (обсяг) проблема?

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 листопада 2007, 15:17
Нові члени групи

Default Im покупки заміна блоку живлення, є розмір (обсяг) проблема?

Привіт, я підірвав мій БП. Я включив його в розетку з 220V перемикач на 110V. I Dont нормально, але цього разу я зробив, і я сподіваюся, що його тільки блок живлення в мене є проблеми з.

Тепер, дивлячись на новий, я не знаю, якщо я можу купити будь-який, або мені доведеться турбуватися про розмір і погоду він буде вписуватися в моєму випадку.

З одного я вибухнув, була модель:

"Дельта електроніка
GPS-350BB-100А "

свій БП 350 Вт і напруга перемикача зміниться. Тепер при покупці нового,
я можу просто перейдіть на CompUSA і вибрати одного до тих пір, поки воно складає 350 Вт і виглядає вона підійде?

I Dont ще одне, що я підірвав його пішов.

а також скільки повинні порядна коштувати? 30 dllrs?
Old 1 листопада 2007, 15:21
Нові члени групи

можна отримати 300 Вт блок живлення, його близько 15 dllrs дешевше хе ..

мій комп'ютер
Windows XP Media Center
P4 технології Hyper-Threading
3.0ghz
GeForce FX 5200 вид карт
512 RAM

I Dont Mind сплати EXTA 15, хоча, якщо її рекомендували мені gtcik до 350W
Old 1 листопада 2007, 15:31
Нові члени групи

це просто повинні бути ATX?

більш важливо те, як багато виходів мені потрібен? Я бачу сам прийшов з подвійною вихідний, і я думаю Thats стандарту, вони роблять різні нормально?
Old 1 листопада 2007, 19:15
Донор групи

Привіт.

Так, вона повинна бути PSU ATX як це галузевий стандарт у всьому, від фізичного розміру для регулювання напруги.

Я б дотримуватися 350W PSU просто тому, що ваша остання була, так чому ж безлад з ним.

Вам необхідно достатня для підключення компоненти у вас є, так що необхідно підрахувати (Molex оптичному диску (дисках), IDE HDD (S) і т.д.). Я вважаю, що 5200 живлення через порт AGP Тому не хвилюйтеся там.

Нові блоки живлення мають 24PIN роз'єм або 20 4 роз'єми для материнської плати, перевірити вашу материнську плату, щоб побачити, якщо вам потрібний 20-контактний роз'єм або 24-контактний роз'єм, тому що якщо вам потрібний 20-контактний роз'єм вам доведеться отримати БП з 20 +4 Pin Рознімання (ви можете отримати БП з 24-контактний роз'єм материнської плати свинцю та отримайте 24-20PIN конвертор, але це більше вартості й возитися).

Також переконайтеся, що процесор вимагає окремого 12v свинцю, вони звичайно приймають форму 4-контактний роз'єм або 8-контактний роз'єм. Я дуже сумніваюся в питанні плати буде потрібно 8-контактний роз'єм, але, можливо, буде потрібно 4-контактний роз'єм для процесора, щоб перевірити ваш рада і, якщо так, то перевірте блок живлення ви розглядаєте.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розмір курсору проблеми patrickpbme Операційні системи Windows 0 19 червня 2009 20:45
I Got My Заміна GTX280, але зараз я отримав нові проблеми. cheesepuff Графічні карти & Монітори 8 29 травня 2009 16:45
Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista tolet Операційні системи Windows 0 12 травня 2009 10:24
Відсутній регулятор гучності icu222much Операційні системи Windows 2 28 грудня 2008 21:23
Розмір шрифту проблема moggyjo Операційні системи Windows 9 13 грудня 2008 13:25
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.