![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У последње време је било више него што је мој удео снаге оутагес, а опет само у трајању једне минуте или два. добро, ја болесна од њих искључивања моје рачунар, па ми је потребна УПС држати се за мене или 2 мин. Био сам размишљати о узимајући овај хттп://ууу.провантаге.цом/цыберпоуер...д ~ БЦЫПР030.хтм овде се налазе детаљне наочаре хттп://ууу.цыберпоуерсыстемс.цом/про...магеИ = # таб-бокс Шта чинити те мислити?
|
| |||
| |||
| Изгледа одлично за мене, и можда чак добити неки |
|
| |||
| |||
| Требао бих купити ново рачунар пре него што сам купити један, али не било ко имати било који други мишљења? цуз Мислим да ово може бити врло добар производ.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се да је добар производ. УПСс су стварно велика када се иде ван снаге. Све остало време постоји потпуни губитак времена. Увек сам се АПЦ али оне који само личних преференција.
|
| |||
| |||
| овде има доста олује. и са њима дошао на (тужно али истинито) поуер оутагес сваки пут! они само један последњи мин или мање, али су тако досадне.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, ако је живео у којој сте изашли, ја ће оскудица УПС превише, али не мислим имам икакве потребе за један овде, нашем струју никада чинити се за излазак, и за моје ново рачунар, јер је луд износу од власт да би је потребна, у за УПС начин било би превише.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ово ће опремити Сваки Плаы Гаме на тржишту? | поопснифф | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 6 март 2009 23:09 |
| Студент са Батерија Иссуе - Како Смањите Батерија излучивало | Поетицсоул44 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 27 фебруар 2009 21:48 |
| Ваша батерија живот, најбоља батерија? | аллраупаул | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 24 децембар 2007 11:00 |
| Бесраман Истраживање тржишта | длбелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 29 октобар 2007 09:26 |
| На тржишту | ал__еире23 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 5 аугуст 2007 02:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |