![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| От следните по тази тема: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Аз инсталирана нова PSU днес, но сега ми се наблюдава само в режим, когато включите компютъра. Силата на монитора се осъществява чрез компютър, така че аз знам, че Става мощност до нея, ако не се появи с "Няма сигнал". Какво ще има? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU арго дръжка GFX карта? Какво PSU влязохте графични карти и какво ли ти?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Опа, на монитора не разбирам власт чрез COMP, че действително са със собствена власт олово. PSU е 400 вата X-Power ATX-400TD (I имали 250 вата FSP PSU преди) 128 MB ATI Radeon 9250 Graphics. Стандартни графики графични карти, стандартни монитора. Може би съм свързан нещо неправилно, но аз не мога да видя какво? |
|
| |||
| |||
| помислих, че е странно abit да имат PSU мощност на монитор, никога не е виждал, че преди LOL е фен на gfx движещи Разбра ли издава сигнал, когато включите компютъра, на проверете всички връзки добре, натиснете ги в много трудно (не е твърде трудно, разбира се) Терес няколко възможности трябва да се изключи
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Не може да се чуят всякакви издава сигнал, когато аз я включите Фен за gfx? Само феновете да видя са CPU вентилатора и тези, вътре в PSU. И аз rechecked на жици. Тези, които за CD и DVD дискове, трябва да бъде на точното място, тъй като те изтласквам добре, което предполага, че имат силата да ги. 20 пинов конектор, само отиват в едно място, и на площада 4 пинов конектор отиде на едно и също място Взех го от (I етикетирани преди да ги отстраняват старите конектори). И жица за преминаване, трябва да се оправи, както мога да изключите компютъра, на добре. Току-що ми изпитани стари CRT монитор, но това не изглежда да има някакви принос от страна на компютъра или. Аз съм stumped LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е вашето стари PSU?
| |||
| |||
| А 250 вата FSP единица, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| графична карта имат мощност съединителя?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не отделни мощност конектор, че аз съм наясно, нито пък да го собствените фен. Между другото, аз се опитах компютъра отново след няколко минути и там е един сигнал при стартиране, от вътрешността на компютъра. Какво означава това? |
|
| |||
| |||
| Аха! Сортирани го сега, опитах пускане на монитора в друг гнездо на гърба на COMP (вдясно близо до дъното - не се използва за свързване там!) И то работилница глоба, наздраве все пак за тези, които помогнаха! |