![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Follwing na tuto vlákno: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Nainstaloval jsem novou PSU dnes, ale teď mi monitor prostě jede do pohotovostního když jsem zapnout počítač. Pravomoc k monitoru je dodávána prostřednictvím počítače, takže vím, je to dostat pravomoc, s výjimkou, že až se objeví "žádný signál". Co to bude špatně? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU zvládnout převýšení GFX kartu? PSU, co jste se dostali a jaké grafické kartě tě dostal?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jejda, na monitoru není dostat je to moc přes comp, ale ve skutečnosti je to vlastní silou vést. PSU je 400w X-Power ATX-400TD (jsem FPS 250w PSU před) 128 MB ATi Radeon 9250 Graphics. Jednoduché grafické grafické karty, standardní monitor. Možná jsem něco špatně připojený, ale já nevidím, co? |
|
| |||
| |||
| myslela, že to byl divný abit mít PSU napájení monitoru, nikdy neviděl, že před lol je ventilátor na GFX pohybující Dostáváte pípnutí při zapnutí počítače na překontrolovat všechny spoje důkladně, tlačí je do velmi obtížné (ne příliš tvrdý samozřejmě) theres několik možností, musíme vyloučit
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Neslyší žádné pípnutí, když jsem ho na Fan pro GFX? Pouze fanoušci vidím jsou CPU ventilátoru a ty uvnitř PSU. A jsem rechecked dráty. Ty, pro CD a DVD disky, musí být na správném místě, neboť vysunout v pohodě, což naznačuje, že se na ně moc. 20 pinový konektor je pouze v jednom místě, a náměstí 4 pinový konektor šel na stejném místě jsem si ji z (I označeny před I odstraněny staré konektory). A drát na přepínač musí být v pořádku, jak mohu zapnout počítač prostě v pohodě. Jsem prostě zkouší můj starý CRT monitor a že se nezdá, že žádné informace z počítače buď. Já jsem pařezy lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaký byl váš starý PSU?
| |||
| |||
| A 250w FPS jednotky, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grafické karty mají napájení?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Žádný samostatný napájecí konektor, že jsem si vědom, ani mít vlastní ventilátor. Na cestě, jsem počítač zase pár minutami a tam je pípnutí při spuštění z vnitřku PC. Co to znamená? |
|
| |||
| |||
| Aha! Øazeno je nyní souzen uvedení monitor do jiné zásuvky na zadní straně comp (vpravo blízko dna - nebyly použity k připojení tam!) A funguje to v pohodě, stejně fandí těm, kteří pomohli! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalovaný Staré CD mechanika, Powered nahoru, něco bouchnutý, 'ne signálu' na monitoru | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | 13. srpna 2009 04:50 |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače) | Shahid | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 26. června 2009 09:42 |
| Pevný disk nefunguje po re-nainstalován | samkenwick | Drives & Removable Media | 1 | 28. května 2009 18:33 |
| Ntune monitoru nefunguje | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 11. březen 2008 04:54 |
| Thread Nástroje | |
| |