![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Από το ακόλουθο κείμενο σχετικά με αυτό το νήμα: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Θα εγκατασταθεί ένα νέο PSU σήμερα, αλλά τώρα μου παρακολουθεί απλώς πηγαίνει σε κατάσταση αναμονής όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή. Η εξουσία για την παρακολούθηση της παράδοσης μέσα από τον υπολογιστή, οπότε ξέρω ότι Μαζεύει ενέργεια σε αυτό, εκτός από αυτό Αναδύεται με "δεν σήματος". Τι τρέχει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU επίκλισης χειρίζονται GFX κάρτα; PSU τι βρήκες και τι κάρτα γραφικών ήδη έχεις;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ωχ, την παρακολούθηση δεν αποκτήσουμε την εξουσία μέσω της COMP, που κάνει πραγματικά να έχει τα δικά της εξουσίας οδηγεί. PSU είναι 400W X-Power ATX-400TD (Είχα την FSP 250W PSU πριν) 128 MB ATI Radeon 9250 Graphics. Πρότυπο γραφικών κάρτα γραφικών, πρότυπο παρακολούθησης. Ίσως έχω συνδεθεί κάτι μέχρι κακώς, αλλά δεν μπορώ να δω τι; |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι ήταν abit περίεργο που έχει το PSU παρακολουθεί την εξουσία, που δεν είχε γνωρίσει ποτέ ότι πριν από lol είναι ο ανεμιστήρας για την gfx που διακινούνται έχετε κάνει μπιπ όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή για επανελέγξει διεξοδικά όλες τις συνδέσεις, πιέζοντας τους σε πολύ σκληρά (δεν είναι πολύ σκληρά, φυσικά) Theres λίγες δυνατότητες που έχουμε για να αποκλείσει
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να μην ακούσει κανένα μπιπ όταν ανάβετε Ανεμιστήρα για την gfx; Μόνο ανεμιστήρες, μπορώ να διαπιστώσω είναι το CPU fan και αυτά μέσα στο PSU. Και έχω rechecked τα καλώδια. Αυτοί για το CD και DVD drives πρέπει να είναι στο σωστό μέρος, όπως εκδιώκω πρόστιμο, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν την εξουσία να τους. Οι 20 pin connector πηγαίνει μόνο σε ένα μέρος, και το τετράγωνο 4 pin connector πήγε στην ίδια θέση που πήρα από (Ι επισημαίνονται πριν να τους αφαιρεθεί το παλιό συνδέσεις). Και το καλώδιο για τη μετάβαση πρέπει να είναι εντάξει όπως σας μπορεί να μετατρέψει τον υπολογιστή σε μια χαρά. Μόλις ελεγχθεί παλιά μου οθόνη CRT και ότι δεν φαίνεται να έχει κάποια στοιχεία από τον υπολογιστή είτε. Είμαι stumped lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ποια ήταν τα παλιά PSU;
| |||
| |||
| A 250W FSP μονάδα, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| κάρτα γραφικών έχουν βύσμα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Δεν απαιτείται ξεχωριστή βύσμα ότι είμαι γνωρίζει, δεν έχει το δικό του ανεμιστήρα. Κατά τα άλλα θα δοκιμάσει και πάλι τον υπολογιστή πριν από λίγα λεπτά και εκεί είναι ένα μπιπ κατά την εκκίνηση, από το εσωτερικό του pc. Τι σημαίνει αυτό; |
|
| |||
| |||
| AHA! Ταξινομημένα τώρα, προσπάθησε να το παρακολουθεί σε διαφορετική πρίζα στο πίσω μέρος του comp (δεξιά προς το τέλος - δεν χρησιμοποιούνται για να συνδέεται εκεί!) Και λειτουργεί καλά, ούτως ή άλλως cheers σε όσους βοήθησαν! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατεστημένοι Παλιά CD Drive, Powered Μέχρι, κάτι Popped, «δεν Σήματος" για Monitor | Samantha0101 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 13 Αυγ 2009 04:50 |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| Νέα ρύθμιση και ήχου δεν δουλεύει (όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης) | Shahid | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 26 Ιουν 2009 09:42 |
| Σκληρού δίσκου δεν λειτουργεί, αφού εγκατασταθεί εκ νέου | samkenwick | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 28 Μαΐου 2009 18:33 |
| Ntune παρακολούθηση δεν λειτουργεί | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 11 Μαρ 2008 04:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |