![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Follwing az e téma: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ ÉN beiktatott új PSU ma, de most már én is csak a monitor készenléti állapotba, mikor kapcsoljuk be a számítógépet. Az, hogy a monitort keresztül a számítógéphez, így tudom, hogy kapok, hogy azt, kivéve, hogy jön ki a "nincs jel". Mi a fene baj van? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| psu vidám kezelni Gfx kártya? psu tettem, amit kapsz, és milyen grafikus kártya ya van?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| Hoppá, a monitor nem get, hogy a kötelező erő, ez valóban a saját erő vezet. PSU egy X-Power 400W ATX-400TD (Volt egy FSP 250W PSU előtt) 128 MB-os ATi Radeon 9250 grafika. Egyszerű grafikus grafikus kártya, standard monitor. Lehet, hogy én csatlakozik valamit rosszul, de nem látom, mi? |
|
| |||
| |||
| Abit úgy gondolta, hogy ez a furcsa, hogy a tápegység teljesítménye a monitort soha nem látott, hogy mielőtt lol A ventilátor a gfx mozgó do you get hangjelzést ad, ha pedig a számítógép alaposan ellenőrizze az összes csatlakozást, nyomja őket nagyon kemény (nem túl kemény természetesen) ott olyan kevés a lehetőség is, hogy zárja ki
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| Nem hallja a hangjelzést ad, mikor kapcsolja be Fan a gfx? Csak a rajongók Látom van a CPU ventillátor és a belsejében pedig a tápegység. És én újra a vezetékeket. Mint a CD-és DVD-meghajtók kell a megfelelő helyen, mivel eject bírságot, ami arra utal, hogy a hatalom őket. A 20 tűs csatlakozóval is csak egy helyen, és a tér 4 tűs csatlakozó ment ugyanazon a helyen vettem meg (I címkézték őket, mielőtt eltávolították a régi csatlakozóval). És a drótot a kapcsolót kell OK én pedig a számítógép csak finom. Most tesztelni régi CRT monitort, és úgy tűnik, hogy nem lehet a számítógép bemeneti sem. Én stumped lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi volt a régi psu?
| |||
| |||
| A 250W FSP egység, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grafikus kártya csatlakozója van hatalma?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nincs külön teljesítmény-csatlakozó, hogy én vagyok tisztában, és nem is a saját fan. By the way, próbáltam a számítógép újra egy pár perccel ezelőtt, és ott van A sípszó után induló, belülről a számítógépet. Mit jelent ez? |
|
| |||
| |||
| Aha! Rendezés most, ami a monitor próbált egy másik aljzat a háton és a kötelező (jobb alján - nem használják fel kell kötni, ott!) És ez szerkezet finom, cheers egyébként azoknak, akik segítettek! |