![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Follwing dėl šio thread: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Įdiegiau naują PSU šiandien, bet dabar mano stebėti tiesiog išeina į budėjimo režimą, kai aš įjungti kompiuterį. Galią kontroliuoti pristatoma per kompiuterį, todėl žinau, tai vis galią ją, išskyrus atvejus, ji pasirodys kartu su "no signal". What's going wrong? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU cant rankena GFX kortele? Kas PSU sužinojote ir ką grafikos plokštę Ya got?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Deja, kontroliuoti nėra Get it galia per NPI, jis turi iš tikrųjų jis savo laidą. PSU yra 400W X-Power ATX-400TD (turėjau FSP 250W PSU iki) 128 MB ATi Radeon 9.250 Grafika. Standartinis grafika graphics card, standartinis monitorius. Gal aš kažką ne prijungti neteisingai, bet aš nematau, ką? |
|
| |||
| |||
| manė, kad abit keistai, kad PSU galios kontroliuoti, niekada nemačiau, kad prieš lol tai ant gfx juda ventiliatorius do you get pypteli įjungus kompiuterį Tikrinti užimtumą visų jungčių nuodugniai, stumia juos labai sunku (o ne per kietas žinoma) Theres mažai galimybių mes turime paneigti
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Negali išklausyti bet pypteli, kai aš ją įjungti Ventiliatorius gfx? Tik sirgaliai matau yra procesoriaus ventiliatorius ir viduje PSU tie. Ir aš naujo tikrinamas laidų. Už CD ir DVD diskų tie turi būti tinkama vieta, nes jie eject bauda, tai rodo jos turi galią juos. 20 kontaktų jungtis tik eina į vieną vietą, ir plotas, 4 pin connector nuvyko į tą pačią vietą, aš jį paėmė iš (I paženklinti prieš juos aš pašalinti senas jungtys). Ir už jungiklis viela turi būti OK, kaip aš galiu įjungti kompiuterį, viskas gerai. Aš tiesiog išbandyti mano senas CRT monitorius, ir neatrodo, kad kiltų nuo kompiuterio pirkimo arba. I'm stumped lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks buvo jūsų sena PSU?
| |||
| |||
| 250W FSP vienetas, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| video korta turi maitinimo jungtį?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ne atskiras maitinimo kabelis, kad aš žinoti, nei ją savo ventiliatoriaus. Beje, aš bandžiau kompiuteris vėl kelias minutes ir ten yra nuo pradžios iki pyptelėjimas, viduje vnt. Ką tai reiškia? |
|
| |||
| |||
| Aha! Surūšiuota dabar bandė pradėti stebėti į kitą lizdą dėl comp (dešinėje apačioje - Back nebuvo naudojamas prijungti ten!) And It works fine, cheers anyway tiems, kurie padėjo! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiegta Senas CD Drive, Powered Up, kažkas popped, 'No signalas "monitorius | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 13, 2009 04:50 |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| Naujoji sąranka ir garsas neveikia (vairuotojai visas įdiegtas) | Shahid | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Birželis 26, 2009 09:42 |
| Kietasis diskas neveikia, po to iš naujo įdiegti | samkenwick | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 28, 2009 18:33 |
| NTune stebėti ne darbo | Cew27 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 11, 2008 04:54 |
| Temos įrankiai | |
| |