![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Follwing z tego wątku: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Po zainstalowaniu nowego PSU dzisiaj, ale teraz idzie mi monitor tylko do stanu po włączeniu komputera, na. Moc do monitora jest dostarczany za pośrednictwem komputera, więc wiem, że uzyskanie uprawnień do niego, oprócz tego, że pojawia się "brak sygnału". Co się stało? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU cant uchwyt karty GFX? PSU zrobił to, co masz, a co karta graficzna ya got?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Ups, monitor nie get it moc poprzez komp, to rzeczywiście ma to prowadzić własną moc. PSU jest X-Power 400W ATX-400TD (I miał przed FSP 250W PSU) 128 MB ATI Radeon 9250 Graphics. Standard grafiki karty graficznej, standardowe monitora. Może już coś się nieprawidłowo podłączone, ale nie mogę zobaczyć, co? |
|
| |||
| |||
| thought it was abit wierd mają PSU zasilania monitora, nigdy nie widział, że przed lol jest wentylator na gfx ruchome do you get dźwięki po włączeniu komputera, na ponownie dokładnie wszystkie połączenia, dociskając je w bardzo twarde (nie jest zbyt twarde oczywiście) theres kilka możliwości musimy wykluczyć
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Czy można nie słyszeć wszelkie sygnały kiedy to na Wentylator na gfx? Jedynie miłośnicy Widzę to wentylator procesora i te wewnątrz PSU. I już ponownie na druty. Te na CD i DVD musi być w dobrym miejscu, gdyż eject grzywny, sugerując, że ma uprawnień do nich. 20-pinowe złącze jest tylko w jednym miejscu, a na placu 4 pinowe złącze poszedł w tym samym miejscu, wziąłem go z (I oznakowane przed ich usunąć stare złącza). I drutu do przełącznika musi być ok, jak mogę włączyć komputer dobrze. I've just testowany mój stary monitor CRT i że nie wydaje się mieć żadnych danych z komputera albo. I'm stumped lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jaki był stary PSU?
| |||
| |||
| A 250W FSP jednostki, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karta graficzna ma złącze zasilania?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nr oddzielne wtyczki, że jestem świadom, nie musi jej własnych wentylatora. By the way, I tried komputer ponownie za kilka minut temu i nie jest sygnał dźwiękowy po rozruchu, z wnętrza komputera. Co to znaczy? |
|
| |||
| |||
| Aha! Posortowano teraz, próbował oddanie monitor do innego gniazda na tylnej ściance komp (po prawej u dołu - nie były powiązane!) I działa dobrze, okrzyki i tak dla tych, którzy pomogli! |