![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Follwing na túto vlákno: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Nainstaloval som novú PSU dnes, ale teraz mi monitor prostě jede do pohotovostného keď som zapnúť počítač. Právomoc k monitoru je dodávaná prostredníctvom počítača, takže viem, je to dostať právomoc, s výnimkou, že až sa objaví "žiadny signál". Čo to bude zle? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU zvládnuť prevýšenia GFX kartu? PSU, čo ste sa dostali a aké grafickej karte ťa dostal?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jejda, na monitore nie je dostat je to moc cez comp, ale v skutočnosti je to vlastnou silou viesť. PSU je 400w X-Power ATX-400TD (jsem FPS 250w PSU pred) 128 MB ATI Radeon 9250 Graphics. Jednoduché grafické grafické karty, štandardná monitor. Možno som niečo zle pripojený, ale já nevidím, čo? |
|
| |||
| |||
| myslela, že to bol divný abit mať PSU napájanie monitora, nikdy nevidel, že pred lol je ventilátor na GFX pohybujú Dostávate pípnutie pri zapnutí počítača na prekontrolovať všetky spoje dôkladne, tlačí sa do veľmi ťažké (nie príliš tvrdý samozrejme) Theres niekoľko možností, musíme vylúčiť
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Neslyší žiadne pípnutie, keď som ho na Fan pre GFX? Len fanúšikovia vidím sú CPU ventilátora a ty vnútri PSU. A som rechecked drôty. Ty, pre CD a DVD disky, musia byť na správnom mieste, pretože vysunúť v pohodě, čo naznačuje, že sa na ne moc. 20 pinový konektor je len v jednom mieste, a námestí 4 pinový konektor šel na rovnakom mieste som si ju z (I označené pred I odstránené staré konektory). A drôt na prepínač musí byť v poriadku, ako môžem zapnúť počítač prostě v pohodě. Som jednoducho skúša môj starý CRT monitor a že sa nezdá, že žiadne informácie z počítača buď. Já jsem pne lol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aký bol váš starý PSU?
| |||
| |||
| A 250w FPS jednotky, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| grafické karty majú napájanie?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Žiadny samostatný napájací konektor, že som si vedomý, ani mať vlastné ventilátor. Na ceste, som počítač zase pár minútami a tam je pípnutie pri spustení z vnútra PC. Čo to znamená? |
|
| |||
| |||
| Aha! Zoradené je teraz súdený uvedenie monitor do inej zásuvky na zadnej strane comp (vpravo blízko dna - neboli použité na pripojenie tam!) A funguje to v pohode, rovnako fandia tým, ktorí pomohli! |