![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Фоллуинг фром тхис тхреад на:
хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...роблемс-14719/ Ја инсталирали нови псу данас, али сада ми на монитору само иде на стању када сам се пребацити на рачунар. Овлашћење за монитор се испоручује путем рачунара, тако да знам да је добијање овлашћења за то, осим ако то попс горе са "но сигнал". Шта се дешава криву?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Псу цант руковати ГФКС картицу?
Псу што сте добили, а што графичком картицом ыа гот?
|
|
|
|||
|
|||
|
Упс, монитор не гет ит'с поуер кроз цомп, то је заправо имају сопствену моћ воде.
Псу је 400у Кс-Поуер АТКС-400ТД (ја имала ФСП 250у псу пре) 128 МБ АТИ Радеон 9250 графика. Стандардно графичке графичком картицом, стандардни монитор. Можда сам се криво спојено нешто, али ја не могу да видим шта?
|
|
|
|||
|
|||
|
мислио то је био абит чудно да има моћ псу монитор, никада видјела да пре лол
је навијач на гфкс креће до ыоу гет беепс када укључите рачунар на Поновна провера везе темељито, притом их тешко (не превише тврд, наравно) Тхереса неколико могућности смо да искљуццио
|
|||
|
|||
|
Не може чути било који беепс када сам га на
Вентилатор за гфкс? Само обожаватељи Видим су ЦПУ фан и оних унутар псу. И сам рецхецкед је жица. Оне за ЦД и ДВД дискови морају бити на правом месту јер су избацили фино, сугерирајући да имају моћ да их. 20-пински конектор иде само на једном месту, а трг 4 пин конектор оде на истом месту сам узео од њега (ја сам их пре етикетом уклоњене старе спојнице). И жица за прекидач мора бити ок јер не могу окренути на рачунар сасвим у реду. Иве 'праведан тестирани мој стари ЦРТ монитора, те да се' чинити се за имати било који улаз са рачунаром оба. И'м стумпед лол. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Који је био ваш стари псу?
|
|||
|
|||
|
А 250у ФСП јединицу,
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
графичке картице имају моћ конектор?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Нема засебне поуер конектор да сам свестан, нити га има сопствени навијач.
По путу, ја суђен рачунар поново за неколико минута и тамо је један звучни сигнал након покретања, из унутрашњости рачунара. Шта то значи? |
|
|
|||
|
|||
|
Аха! Сортирано сада, покушао стављајући монитор у другу утичницу на стражњем делу цомп (десно при дну - није навикнут да буде спојен тамо!) И то утврде прекид, клицање ионако за оне који су помогли!
|