![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Follwing на від цієї теми: http://www.computer-juice.com/forums...roblems-14719/ Я встановив новий БП сьогодні, але зараз мій монітор просто виходить в режим очікування, коли я вмикайте комп'ютер. Потужність на монітор поставляється через комп'ютер, так що я знаю, що отримати владу, окрім як воно з'являється з "немає сигналу". Що не виходить? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU нахиляє ручкою GFX карта? Блок живлення який у тебе і що відеокарта я отримав?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| На жаль, монітор НЕ Get It's влади шляхом Comp, воно є насправді це призведе власні сили. БП 400w X-Power ATX-400TD (я БП 250w FSP раніше) 128 Мб ATI Radeon 9250 Graphics. Стандартні графічні відеокарти, стандартного монітора. Може бути, я щось пов'язана неправильно, але я не можу побачити? |
|
| |||
| |||
| думала, що це дивно ABIT мати блок живлення монітора влади, ніколи не бачив, що перед LOL є вентилятор на GFX рухомих Ви отримаєте сигнал, коли ви вмикаєте комп'ютер ще раз перевірте всі з'єднання ретельно, штовхаючи їх у дуже жорсткому (не дуже жорстка, звичайно) Theres кілька можливостей ми повинні виключати
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Чи не чути будь-який сигнал, коли я включу Вентилятор для GFX? Тільки шанувальників я бачу, є вентилятор і ті, всередині блоку живлення. І я перевірив ще раз дроти. Ті, для CD та DVD диски повинні бути в потрібному місці, оскільки вони витягти штрафу, тобто вони мають право на них. 20-контактний роз'єм йде тільки в одному місці, і квадрат 4-контактний роз'єм пішов в тому ж місці я взяв її з (я охарактеризував їх, перш ніж видалити старі роз'єми). І провід для перемикача повинно бути в порядку, як я можу включити комп'ютер просто штрафом. Я тільки що тестування мій старий ЕЛТ-монітор і що очевидно, не мають якого-небудь участі комп'ютера небудь. Я глухий кут LOL. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які були ваші старі блоки живлення?
| |||
| |||
| 250w FSP одиницю, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| відеокарта має роз'єм живлення?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Немає окремого роз'єму живлення, що я знаю, і не має його власний вентилятор. До речі, я намагався комп'ютер знову через кілька хвилин тому, і там бути звуковий сигнал під час запуску, з внутрішньої сторони шт. Що це означає? |
|
| |||
| |||
| Ага! Сортування тепер, намагався ставити монітор в інший роз'єм на задній панелі Comp (справа внизу - не використовувати для підключення є!) І це прекрасно працює, ура в будь-якому випадку для тих, хто допомагав! |