![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм сигурен, че са публикувани преди това, но не може да го намерите!
Някой знае ли е случай, с две ленти от LED светлини за определяне на предната, която променя цвета. Повярвайте, че дойде от място в Watford (не може да запомни магазин име), аз ги проверяват и не се продава вече. Всеки, който има някаква идея къде мога да получа малко от? Наздравици Том Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| си искат случаят с осветление, или някаква светлина, което можете да поставите по случая?
| |||
| |||
| Просто някои светлините да пуснат на случая. Не съвсем сигурен как бих годни тях все пак! Аз съм мисля, че би било готино да изпълните определени около горната част на прозореца вътре в делото. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ да бъде използвана популярната Watford електроника.
| |||
| |||
| Cathodes само една цвят. |
|
| |||
| |||
| Ох, добре |
|
| |||
| |||
| Вземи лава лампа и я поставете до компютъра си .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| това, което търсите M8 е колата продукт! те се движат по 12V за да можете да ги жица до MOLEX Ebay продават натоварвания имат добра търсене около него и можете да ги получите за добра цена, просто се уверете, че това, което искате, тъй като има много различни видове като мигащи / преследва / звук активира / diffrent colure fashing и т.н. Вие можете да получите солидна активизирам да използвате за cathrods но мисля, че това, което гледате, е една от там http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да имаш предвид тези? Аз имам две от тях.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|