![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem si jist, jsem vyslán před, ale nemůže ho najít!
Vím, že někdo má případ se dvěma pruhy LED světla dolů přední které změní barvu. Domníváme se, že přišel z místa v Watford (nemůže vzpomenout shop jméno), jsem zkontrolovat a nemají prodávat ještě. Každý, kdo si vůbec představit, kde bych mohl získat některé ze? Na zdraví Tom Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste si u světla, nebo některá světla, které můžete umístit na případu?
| |||
| |||
| Jen některá světla, aby na tento případ. Ne tak docela jistý, jak bych se vejít jim třeba! Já jsem přemýšlel, že by bylo v pohodě spustit soubor kolem horní části okna uvnitř případu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ Bývala to populární Watford Electronics.
| |||
| |||
| Katodách pouze do jedné barvy. |
|
| |||
| |||
| oh, ok |
|
| |||
| |||
| Získejte láva lampa a umístěte ji vedle vašeho počítače .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to, co hledáte M8 je auto produkt! které fungují na 12V, takže můžete drátů jim do MOLEX eBay prodávat zatížení mají dobré vyhledávání a kolem něj se můžete dostat za dobrou cenu jen ujistit, že to, co chcete, protože existuje mnoho různých typů, jako blikající / hnát / sound aktivován / diffrent colure fashing a tak dále můžete získat solidní aktivátor použít pro cathrods, ale myslím, že to, co vaše Hledám, je jedním ze tam http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máš na mysli tito? Mám dva z nich.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Film / Film Světla Software | Black Magic | Multimedia & Kodeky | 2 | 22. ledna 2009 13:38 |
| Samsung T220 Monitor Osvětlení Problémy | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. ledna 2009 21:52 |
| Studených katodových Osvětlení Pomoc plz | Compasky | Obecné Hardware Chat | 2 | 20 leden 2008 23:06 |
| Osvětlení Design Software kontroly | stgtech | Obecné Software Chat | 1 | 6. ledna 2008 12:47 |
| Thread Nástroje | |
| |