![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι σίγουρος ότι έχω δημοσιεύτηκε πριν από αυτό, αλλά δεν μπορεί να το βρείτε!
Κάποιος γνωρίζω ότι έχει μια περίπτωση με δύο λωρίδες από τα φώτα LED εμπρός που αλλάζει χρώμα. Πιστέψτε ότι προέρχεται από μια χώρα σε Watford (δεν θυμάμαι το όνομα καταστήματος), έχω ελέγξει τους και να μην πωλούν πλέον. Όποιος έχει καμία ιδέα πού θα μπορούσα να πάρω λίγο από την? Εις υγεία Tom Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είσαι θέλουν την υπόθεση με τα φώτα, ή κάποια φώτα μπορείτε να το βάλετε σε μια υπόθεση;
| |||
| |||
| Απλά κάποια φώτα να τεθεί για την υπόθεση. Δεν έχει απολύτως βέβαιος πως θα ήθελα να τους ταιριάζει και αν! Σκέφτομαι ότι θα ήταν δροσερό για να εκτελέσετε μια σειρά γύρω από το πάνω μέρος του παραθύρου στο εσωτερικό της υπόθεσης. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ χρησιμοποιείται για να είναι η λαϊκή Watford Electronics.
| |||
| |||
| Κάθοδοι μόνο το ένα χρώμα. |
|
| |||
| |||
| oh, ok |
|
| |||
| |||
| Αποκτήστε ένα φανό και λάβα να το επόμενο με τον υπολογιστή σας .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό που ψάχνετε M8 προϊόν είναι ένα αυτοκίνητο! που κινούνται με 12v ώστε να μπορείτε να τους σύρμα μέχρι ένα molex ebay πωλούν φορτία έχουμε μια καλή έρευνα γύρω από αυτό και μπορείτε να βρείτε τους για μια καλή τιμή μόνο να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι θέλετε επειδή είναι πολλά διαφορετικά είδη όπως αναβοσβήνει / κυνηγούν / ήχου ενεργοποιείται / diffrent colure fashing και ούτω καθεξής μπορείτε να πάρετε μια καλή ενεργοποιητή να χρησιμοποιήσετε για cathrods αλλά πιστεύω ότι αυτό που σας για lookin είναι ένα από εκεί http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εννοείτε εκείνα; Έχω δύο από αυτά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Movie / Film Φωτισμός Software | Black Magic | Multimedia & Codecs | 2 | 22 Ιαν 2009 13:38 |
| Samsung T220 Monitor Φωτισμός Προβλήματα | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 1η Ιανουαρίου 2009 21:52 |
| Καθοδικό Ψυχρού Φωτισμού Βοήθεια plz | Compasky | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 20 Ιαν 2008 23:06 |
| Lighting Design Λογισμικό ελέγχου | stgtech | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 6 Jan 2008 12:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |