![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siguran sam da sam posted prije, ali ne može naći!
Znam nekoga tko je slučaj s dva traka u LED svjetla dolje ispred kojih promijeniti boju. Vjerujem da je došao iz svoje mjesto u Watford (ne mogu sjetiti shop ime), Ive 'ček ih ne prodajete ga više. Bilo tko imati bilo koji ideja gdje bih mogla dobiti neki od? Živjeli Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| su vam zelimo slučaj sa svjetlima, svjetla ili neke možete staviti na slučaj?
| |||
| |||
| Dovoljno je da stavite neke svjetla na slučaju. Nije baš sigurni kako bih im da stane! Ja razmišljam da bi bilo cool pokrenuti postavili oko vrhu prozora unutar slučaju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ nekad popularne Watford elektroniku.
| |||
| |||
| Cathodes učiniti samo jednom bojom. |
|
| |||
| |||
| oh, ok |
|
| |||
| |||
| Nabavite lava lampe i stavio ga pored svoje računalo .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ono što tražite m8 je car proizvoda! su pokrenuti na 12V pa možete ih žicom do molex ebay prodavati opterećenja imati dobru traži oko nje, a možete ih dobiti za dobra cijena samo bi bili sigurni da to želite, kao što postoji mnogo različitih vrsta kao što treperi / jurnjava / Zvuk aktivira / diffrent colure fashing i tako dalje možete dobiti zvuk aktivator koristiti za cathrods ali mislim ono što vaše lookin za jedan je od tamo http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To misliš ovi? Imam dva od njih.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Film / Film Rasvjeta Software | Black Magic | Multimedija i kodeci | 2 | 22 siječanj 2009 13:38 |
| Monitor Samsung T220 Rasvjeta Problemi | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 1 | 1. siječanj 2009 21:52 |
| Hladna Katoda Rasvjeta pomoć plz | Compasky | General Hardware Chat | 2 | 20 siječanj 2008 23:06 |
| Lighting Design Software kontrole | stgtech | Općenito Software Chat | 1 | 6. siječanj 2008 12:47 |
| Thread Tools | |
| |