![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biztos vagyok benne, hogy már kiküldték ezt megelőzően, de nem találom!
Valaki, tudom, van olyan eset, amelynél két csík LED világítás az első, amely változik a szín. Hidd el, hogy jött egy helyen Watford (nem emlékszem bolt neve), amit ellenőrizni, és nem adhatja el többé. Bárki, bármilyen ötlet, hol lehetne még néhány től? Egészségére Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön akar a helyzet a fény, vagy valami fény akkor kerül az ügy?
| |||
| |||
| Csak egy kis fényt, hogy ebben az ügyben. Nem egészen biztos, hogy én is őket, bár alkalmas! Gondolkodom lenne cool futtatni egy körül az ablak tetején belül a helyzet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ felhasználni, hogy a népszerű Watford Electronics.
| |||
| |||
| Katódokban csak ezt az egy szín. |
|
| |||
| |||
| Ó, ok |
|
| |||
| |||
| Get a láva lámpát és tedd mellé a számítógép .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mit keres egy autó m8 terméket! ezek futnak 12V így vezetékes őket egy molex ebay eladni terhek egy jó keresés köré, és lehet kapni azokat a jó ár csak győződjön meg arról, amit csinálnak, amit akarnak, mivel sok különböző típusú, mint a villogó / üldöz / hang aktivált / diffrent colure fashing és így tovább kaphat hangot aktivátort alkalmas cathrods de azt hiszem, mi a keresed az egyik ott http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do you mean ezek? Nekem van kettő is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Film / Film Lighting Software | Black Magic | Multimédia és kodekek | 2 | 22. január 2009 13:38 |
| Samsung T220 Monitor Világítástechnika problémák | Compasky | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 1. január 2009 21:52 |
| Hidegkatódos Világítástechnika Segítség plz | Compasky | Általános fémáru Chat | 2 | 20. január 2008 23:06 |
| Világítás Design Software ellenőrzés | stgtech | General Chat szoftver | 1 | 6. január 2008 12:47 |
| Téma eszközök | |
| |