![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בטוח שיש לי את זה בעבר פורסם, אך אינו מוצא את זה!
מישהו שאני מכיר יש מקרה עם שתי רצועות LED האורות למטה הקדמי בו שינוי צבע. תאמין בא ממקום ב Watford (לא יכול לזכור את שם החנות), אני כבר בדק אותם והם לא מוכרים את זה יותר. כל אדם יש לך מושג איפה אני יכול להשיג קצת מ? לחיים טום המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה חסר המקרה עם האורות, או כמה אתה יכול לשים את האורות על המקרה?
| |||
| |||
| רק לשים קצת אור על המקרה. לא ממש בטוח איך הייתי שתתאים להם בכל זאת! אני חושב שזה יהיה מגניב להפעיל בחר סביב החלק העליון של חלון בתוך התיק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ היה אמור להיות פופולרי את Watford אלקטרוניקה.
| |||
| |||
| Cathodes לעשות רק צבע אחד. |
|
| |||
| |||
| אה, בסדר |
|
| |||
| |||
| קבל מנורת לבה ותשים אותו ליד המחשב .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה מחפש m8 הוא מוצר המכונית! הן פועלות על 12v כך שאתה יכול להבריק אותם עד molex eBay למכור יש המון טוב חיפוש סביבו ואתה יכול להשיג אותם במחיר טוב רק לוודא שהם עושים את מה שאתה רוצה כפי יש הרבה סוגים שונים כמו הברקה / chasing / קולות מופעל / diffrent colure fashing וכן הלאה אתה יכול להשיג צליל activator לשימוש cathrods אבל מה את חושבת על זה נראה שם אחד http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מתכוון אלה? יש לי שניים מהם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| סרט / סרטים תוכנות תאורה | הקסם השחור | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 22 ינואר 2009 13:38 |
| Samsung T220 צג בעיות תאורה | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ב -1 ינואר 2009 21:52 |
| הקרה קטודה תאורה עזרה Plz | Compasky | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 20 ינואר 2008 23:06 |
| עיצוב תאורה תוכנות שליטה | stgtech | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 6 ינואר 2008 12:47 |
| שרשרת כלים | |
| |