![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esu tikras, kad buvo išsiųstas prieš tai, bet negalite rasti?
Nors aš žinau, yra dvi juostos LED žibintai priekyje, nustatantį, kurios keičiasi spalva. Manau, kad atėjo iš visų Watford vieta (nepamenu parduotuvės pavadinimas), Mes patikrinome ir jie neparduoda it anymore. Kas turite bet kokią idėją, kur galėčiau gauti kai nuo? Į sveikatą Tomas Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tu nori su žiburiai, ar kai žiburiai galite įdėti į konkrečiu atveju?
| |||
| |||
| Tiesiog kai žibintai įdėti į bylą. Ne visai tikras, kaip aš norėčiau sutalpinti juos nors! Aš galvoju, kad būtų cool važiuoti aplink viduje atveju lango viršuje rinkinys. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ anksčiau populiarus Watford Elektronika.
| |||
| |||
| Katodai padaryti tik viena spalva. |
|
| |||
| |||
| Oh, ok |
|
| |||
| |||
| Gauti lavos lempos ir padėkite jį šalia kompiuterio .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jūs ieškote M8 yra automobilių prekę! jie paleisti 12V, kad būtų galima juos laidais iki Molex eBay parduoti kroviniai turi gerą Paieška aplink jį, ir ją galima gauti už gerą kainą tik įsitikinkite, kad tai, ką norite, nes yra daug skirtingų tipų, kaip mirksi / Chasing / sound activated / diffrent colure fashing ir tt galite gauti garso aktyvatorius naudoti cathrods bet manau, kad tai, ką jūsų lookin for yra vienas iš ten http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Do you mean šie? Turiu du iš jų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Filmų / kino apšvietimo įranga | Black Magic | Multimedia & Codecs | 2 | 22 sausis 2009 13:38 |
| Samsung T220 monitorius apšvietimo problemos | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 1 sausis 2009 21:52 |
| Šaltojo katodo apšvietimo Help Plz | Compasky | General Hardware Chat | 2 | 20 sausis 2008 23:06 |
| Apšvietimo projektavimas programinės įrangos kontrolė | stgtech | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 6 sausis 2008 12:47 |
| Temos įrankiai | |
| |