![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu pārliecināts, ka esmu ievietojis šī agrāk, bet nevar atrast!
Kāds es zinu, ir gadījums ar divām slokšņu LED gaismas noteikti priekšā, kas maina krāsu. Uzskatu, ka tas nāca no vietas Watford (nevar atcerēties veikala nosaukums), esmu pārbauda tos un tie nav pārdot vairs. Kāds ir kādas idejas, kur es varētu dabūt no? Urravas Tom Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs vēlas gadījumā gaismas, vai daži gaismas var ielikt par lietu?
| |||
| |||
| Tikai daži gaismas laist lietā. Ne gluži pārliecināts, kā es būtu piemērots tos gan! Es domāju, ka būtu vēss palaist noteikt aptuveni virs loga iekšpusē gadījumā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ kādreiz populāro Watford Electronics.
| |||
| |||
| Katodi darīt tikai vienu krāsu. |
|
| |||
| |||
| oh, ok |
|
| |||
| |||
| Get lavas lampas un ielieciet to blakus datoram .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ko jūs meklējat m8 ir auto preci! tie darbojas uz 12v, lai jūs varētu stiepli tos līdz molex ebay pārdot slodzes ir labs meklēšanas ap to, un jūs varat iegūt to par labu cenu tikai to, ka viņi darīt to, ko vēlaties, jo ir daudz dažādu veidu, piemēram, mirgojošs / pakaļdzīšanās / skaņas aktivizēts / diffrent colure fashing un tā tālāk Jūs varat skaņu aktivators izmantot cathrods bet es domāju, kāda ir tava lookin lai ir viens no turienes http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs domājāt šie? Man ir divas no tām.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |