![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jestem pewien, że mam wysłana przed tym, ale nie może go znaleźć!
Wiem, ktoś ma sprawę z dwoma pasami w diody LED w dół z przodu, które zmieniają kolor. Uważam, że pochodzi z miejsca, w Watford (nie pamiętam nazwy sklepu), I've sprawdzone i oni nie sprzedają go już. Ktoś ma jakiś pomysł, gdzie można uzyskać od? Wiwaty Tomek My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jesteś pragnących w przypadku światła lub niektóre światła, które można umieścić na sprawę?
| |||
| |||
| Wystarczy kilka lampek umieścić w tej sprawie. Nie wiesz, jak bardzo chciałbym je chociaż pasują! Myślę, że byłoby cool uruchomić zestaw wokół górnej części okna wewnątrz sprawy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ były popularne Watford Electronics.
| |||
| |||
| Katody tylko do jednej barwy. |
|
| |||
| |||
| oh, ok |
|
| |||
| |||
| Get a Lava Lamp i umieścić go obok komputera .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czego szukasz m8 jest samochód produktu! one działać na 12V, dzięki czemu można je drutem do MOLEX ebay sprzedają ładunki mają dobry wyszukiwania wokół niego i można je za dobrą cenę po prostu upewnij się, że to, co chcesz, gdyż istnieje wiele różnych typów jak miga / trwoniła / dźwięku aktywowane / diffrent colure fashing i tak dalej można uzyskać dźwięk aktywatora użyć do cathrods ale myślę, co wygląda na to jeden z nie http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz na myśli te? Mam dwa z nich.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |