![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunt sigur că am postat asta înainte, dar nu pot gasi!
Stiu pe cineva are un caz cu două benzi de lumini LED de pe fata, care schimba culoarea. Crede-au venit de la un loc în Watford (care nu poate magazin amintesc numele), eu le-am verificat si nu-l mai vinde. Oricine are vreo idee de unde aş putea lua nişte de la? Noroc Tom Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| te doresc şi în cazul de lumini, sau unele luminoase ce pot pune de la caz la caz?
| |||
| |||
| Doar nişte lumini pentru a pune la caz. Nu este destul de sigur cum I-ar potrivi cu toate că le! Ma gandesc ca ar fi cool să ruleze un set de pe partea superioară a ferestrei in acest caz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ folosite pentru a fi popular Watford Electronics.
| |||
| |||
| Catozi face numai de o culoare. |
|
| |||
| |||
| Oh, ok |
|
| |||
| |||
| Obţineţi o lavă lampă şi pune-l de lângă calculator .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ceea ce căutaţi pentru M8 este o masina de produs! se execută pe 12v, astfel încât să puteţi sârmă ei până la un MOLEX ebay vinde sarcini au un bun de căutare în jurul acestuia şi a putea a lua pe ei pentru un pret bun doar asiguraţi-vă că acestea nu doriţi ca ceea ce nu există o mulţime de tipuri diferite ca clipeste / alungare / sunet activat / diffrent colure fashing şi aşa mai departe puteţi obţine un sunet activator de a utiliza pentru cathrods dar cred că ceea ce vă este căutat pentru o de acolo http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrei sa spui aceşti? Am două dintre ele.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |