![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Som si istý, som vyslaný pred, ale nemôže ho nájsť!
Viem, že niekto má prípad sa dvoma pruhmi LED svetla dole predné ktoré zmení farbu. Domnievame sa, že prišiel z miesta v Watford (nemôže spomenúť shop meno), som skontrolovať a nemajú predávať ešte. Každý, kto si vôbec predstaviť, kde by som mohol získať niektoré zo? Na zdravie Tom Môj systém: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ste si u svetla, alebo niektoré svetlá, ktoré môžete umiestniť na prípadu?
|
|||
|
|||
|
Len niektoré svetla, aby na tento prípad.
Nie tak celkom istý, ako by som sa vojsť im treba! Já jsem přemýšlel, že by bolo v pohode spustiť súbor okolo hornej časti okna rámci prípadu. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.saverstore.com/ Bývala to populárne Watford Electronics.
|
|||
|
|||
|
Katódach iba do jednej farby.
|
|
|
|||
|
|||
|
oh, ok
|
|
|
|||
|
|||
|
Získajte láva lampa a umiestnite ju vedľa vášho počítača ..........
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
to, čo hľadáte M8 je auto produkt! ktoré fungujú na 12V, takže môžete drôtov im do MOLEX eBay predávať zaťaženia majú dobré vyhľadávanie a okolo neho sa môžete dostať za dobrú cenu len uistiť, že to, čo chcete, pretože existuje veľa rôznych typov, ako blikajúci / hnát / sound aktivovaný / diffrent colure fashing a tak ďalej
môžete získať solídne aktivátor použiť pre cathrods, ale myslím, že to, čo vaše Hľadám, je jedným zo tam http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Máš na mysli títo? Mám dva z nich.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|