![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben bundan önce ama bulamıyorum göndermiştiniz eminim!
Biliyorum Biri ön değiştirebileceğiniz renk aşağı LED ışıkları iki tutucularla bir olgu vardır. Bu Watford bir yerden () dükkan adını hatırlayamıyorum edebilirsiniz geldi İnan, onları kontrol ettik ve onlar artık satmıyoruz. Herkes nerede bazı aldığım herhangi bir fikrim yok? Peynir Tom Benim Sistemi: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
bir ışık ya da bir dava konusunda bazı ışıkları ile söz isteyen var?
|
|||
|
|||
|
Sadece bazı ışıkları duruma getirmek için.
Pek değil nasıl olsa uygun da emin! Bu durumda içindeki penceresinin üst etrafında bir dizi çalışması için iyi olacağını düşünüyorum yaşıyorum. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.saverstore.com/ popüler Watford Elektronik için kullanılır.
|
|||
|
|||
|
Cathodes sadece bir renk var.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh, tamam
|
|
|
|||
|
|||
|
Bir lav lambasını alın ve koyun bilgisayarınıza .......... yanında
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
size M8 aradıklarını bir araç ürünüdür! böylece bir molex eBay satmak yükler için onları tel için çevresinde iyi bir arama ve burada / yanıp sönen gibi farklı türde birçok takip size sadece onlar istediğini yap emin olun iyi bir fiyat için alabilirsiniz onlar 12v çalışacak / etkinleştirildiğinden ses / diffrent colure fashing ve benzeri
size cathrods ama bakıyorsun bir orada ne olduğunu düşünüyorum kullanmak için bir ses aktivatörü alabilirsiniz http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sen demek istiyorsun bunlar? Ben ikisinin var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|