![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я впевнена, що я помістив в цьому й раніше, але не можу знайти його!
Я знаю, хто має справу з двома смугами світлодіодні фари вниз по передній, які змінюють колір. Вірте прийшло з місця в Уотфорд (не пам'ятаю назви магазину), я перевірив їх, і вони не продають її більше. Кого-небудь є знає, де я можу отримати від? Ура Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви бажаючим і у випадку з лампочки, а де-не-де світло можна поставити в кожному конкретному випадку?
| |||
| |||
| Просто де-не-де світло, щоб покласти на цю справу. Чи не зовсім впевнений, що я б підігнати їх хоча! Я думаю було б класно запускати набір навколо верхньої частини вікна в корпусі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.saverstore.com/ колись популярного Уотфорд електроніки.
| |||
| |||
| Катоди роблять тільки одного кольору. |
|
| |||
| |||
| Oh, OK |
|
| |||
| |||
| Отримати лавою вогню і покласти його поряд з комп'ютером .......... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| те, що ви шукаєте M8 це автомобіль продукт! вони біжать на 12V, щоб ви могли дротом їх до MOLEX Ebay навантажень продати мати гарний пошук навколо нього, і ви можете отримати їх за хорошу ціну тільки переконатися, що вони роблять те, що ви хочете як існує безліч різних типів, таких як миготливий / карбування / звук включення / diffrent Колюрия fashing і т. д. Ви можете отримати звук активатор для використання cathrods але я думаю, що для вашої Lookin є одним із існує http://cgi.ebay.co.uk/61cm-LED-Inter...d=p3286.c0.m14
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви маєте на увазі ці? У мене є два з них.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|