![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj starý případ, že se jedná o bolest v jacksy (přední udržuje spadnutí), takže i `m pohledu na koupi nového (příští týden). Myslím, že i pochopit některé pojmy etc bout případech, ale i "jenom doufat, že vás mohla pomozte mi. I trochu vymyšleného tomto případě:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Form Factor PSU-ATX-400W Myslím, že vím, jaké podobě factter je, je to typ PSU (Ain `t je?), Ale kde je napsáno PSU znamená, kolik potřebuju, nebo kolik to bude vhodné, nebo co. Jakákoliv pomoc je velmi ceněn. ![]() Oh yer, co stojí za midi / znamená?
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| ATX PSU-400W rozumí typ PSU dostanete v případě, že nelze předvídat váš složek tak, aby nemohl říct, kolik budete potřebovat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX form factor, pokud základní desky bude účelné, společný faktory jsou: Micro ATX (domácí kino PC), ATX (standardní PC) a rozšířeného ATX (Obvykle proto, že servery mají obvykle kapacitu 2 CPU to)
Midi je velikost případě, Midi případech je dobré pro standardní PC, jelikož jsou dostatečně malé, aby nebyly domiate pracovní místa, ale dost velké, aby mohly držet všechny ty věci, co potřebujete, ale pokud jste jedním z novějších GFX karet, ty mohou potřebovat větší. Podobně jako v kanoakavirus PSU-400W znamená dostanete 400W PSU s případem, avšak doporučuje se nepoužívají PSU to, že jsou zahrnuty případy, jako jsou obecně ty levné, které by mohly selhat a vezměte si s sebou komponenty. Moje recomendation by bylo jen udržovat pomocí PSU, že jej používáte v současné době, protože ta je dostatečně silný pro váš počítač, ale pokud si myslíte, že budete potřebovat nový PSU stejně, bez obav vrátit se do fór a požádat o radu z nichž jeden se dostat. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| kk díky moc všem.: D
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Vaše vítáme, jsme rádi, že by mohlo pomoci |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Im Bit Confused | nay27uk | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 11.října 2009 13:35 |
| Confused nováček! | Caz | Představte Yourself Zde | 6 | 20. listopadu 2008 12:25 |
| Im opravdu zaměnit | NeedHelpPls | Obecné Hardware Chat | 3 | 27. ledna 2008 21:12 |
| Opravdu Confused | Xeon | Graphics Cards & Monitory | 5 | 14. listopadu 2007 14:13 |
| Confused o RAM | mcfarty | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 10. srpen 2007 06:30 |
| Thread Nástroje | |
| |