![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj stari je slučaj da je bol u jacksy (prednje čuva dolaze off), a tako i `m obličje at kupujete novo (sljedeći tjedan). Mislim da razumijete neke od pojmova etc spopadanje slučajeva, ali i `m samo u nadi da te momački mogao pomoć mene. I kinda zavoljeti ovaj slučaj:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Form Factor ATX-PSU-400W Mislim da znam što je obrazac factter, on `e od vrste PSU (Ain` t it?), Ali gdje se kaze PSU to znači koliko mi treba, ili koliko će stati ili što. Bilo kakva pomoć je mnogo poštovati. ![]() Oh yer što stoje za midi / znači?
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| ATX-PSU 400W znači vrstu PSU Dobivaćete s slucaju, ne mogu predvidjeti vaš komponenti tako da nije mogao reći te koliko ćete trebati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX Form Factor, ako na matičnoj ploči će stati, zajedničkih faktora su: Micro ATX (home kazalište PC), ATX (standardni PC), a Extended ATX (obično serveri jer oni obično imaju kapacitet za 2 CPU-a)
Midi je veličina slučaj, Midi slučajevima su dobri za standardne PC jer su dovoljno mali da se ne radu domiate prostora, no dovoljno velika da se držite sve stvari koje su vam potrebne, ali ako ste jedan od novijih GFX kartica, koju možda trebati veći. Kao što je kanoakavirus PSU-400W znači da ste dobili sa 400W PSU slučaju, međutim, preporučuje se da ne koristite PSU-a koji su uključeni s predmetima kao što su oni uglavnom jeftini one koji bi mogli uspjeti i uzeti vaše komponente s njima. Moj recomendation bi se samo zadržati koristeći PSU koje koristite u trenutku kao da je dovoljno snažan za svoje računalo, ali ako smatrate trebate novu PSU kao, slobodno da se vratim na forumima i pitati za savjet na kojemu se u jednom da biste dobili. My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| kk puno hvala svima.: D
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Your welcome, drago mi mogli pomoći |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Im Bit Confused | nay27uk | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 11 listopad 2009 13:35 |
| Zbunjeni newbie! | Caz | Uvesti Yourself Ovdje | 6 | 20. studeni 2008 12:25 |
| Im stvarno zbunjen | NeedHelpPls | General Hardware Chat | 3 | 27 siječanj 2008 21:12 |
| Zbunjeni zapravo | Xeon | Graphics Cards & Monitors | 5 | 14. studeni 2007 14:13 |
| Zbunjeni o RAM | mcfarty | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 10. kolovoz 2007 06:30 |
| Thread Tools | |
| |