![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A régi eset, hogy a fájdalom a jacksy (elöl tartja jön ki), és így i `m looking at buying egy új (jövő héten). Azt hiszem, értem bizonyos feltételek stb bout esetben én vagyok, de csak abban a reményben, hogy a fiúk is segíteni. Azt hiszem ez a fajta esetében:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Form Factor ATX-PSU-400W Azt hiszem, tudom, milyen formában factter van, s ez a típus a tápegység (Ain `t it?), De ha azt mondja PSU Ez azt jelenti, hogy mekkora szükségem van, vagy azt, hogy mennyire illeszkedik vagy mi. Any help is greatly appreciated. ![]() Oh Yer mi a midi állni / kifejezés?
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| ATX PSU-400W olyan típusú psu kapsz az esetben nem tudják megjósolni, a komponensek, így nem tudta mondani, hogy mennyi lesz szüksége. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX Form Factor, ha az a Motherboard azt találja, a közös tényezők: Micro ATX (Home Theater PC), ATX (standard PC-k), és Extended ATX (általában szerverek, mert általában képes, 2 CPU-k)
Midi a méret az eset, Midi esetek jó a standard PC azok elég kicsi, hogy nem a munka domiate space azonban elég nagy, hogy az összes dolgot, akkor viszont ha már egy újabb Gfx kártyához talán nagyobb szükség van. Mint a kanoakavirus PSU-400W azt jelenti, hogy egy 400W tápegység az esetben azonban azt javasolta, hogy ne használja a PSU, amelyek az esetek ezek általában olcsó is lehet, hogy nem, és a komponensek velük. Saját recomendation lenne, hogy ne hagyd, hogy a tápegység használata abban a pillanatban, hogy elég erős a számítógépre, azonban, ha úgy érzi, szüksége van egy új tápegység is bátran jöjjön vissza, hogy a fórumokon, és kérjen tanácsot , amelyek egy-get. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| kk köszönhetően sok minden.: D
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Az Ön által üdvözölt, örült, hogy segíthet |