![]() |
|
| |||
| |||
| התיק הישן שלי הוא להיות כאב את jacksy (הקדמי שומר בא ממני) ולכן אני מסתכל קונה חדשה (שבוע הבא). אני חושב שאני מבין קצת את תנאי התמודדות וכו מקרים אבל אני רק מקווה כי אתם יכולים לעזור לי. אני די אשליה במקרה זה:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a טופס פקטור-ATX-PSU 400W אני חושב שאני יודע מה הוא טופס factter, זה `S סוג PSU (אין` לא זה?) אבל איפה כתוב PSU זה אומר עד כמה אני צריך, או כמה הוא מתאים או מה. כל עזרה הוא מוערך מאוד. ![]() הו yer מה MIDI להתכון / מתכוון?
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| -ATX PSU 400W פירושו סוג PSU תקבל עם המצב, הם לא יכולים לחזות את הרכיבים כך הם לא יכלו להגיד לך כמה אתה זקוק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX אם גורם צורה של לוח האם זה יהיה מתאים, את הגורמים הנפוצים הם: Micro ATX (Home Theater PC's), ATX (רגיל של PC), ו פנימיות ATX (בדרך כלל, כי הם בדרך כלל בשרתים יש יכולת 2 CPU's)
MIDI הוא בגודל של המקרה, Midi המקרים הם טובים עבור רגילה של מחשב כמו שהם קטנים מספיק כדי לא domiate את מרחב העבודה, אולם גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומר הדרוש לך, בכל אופן אם יש אחד חדש יותר GFX כרטיסים, אתה אולי צריך יותר גדול. כמו kanoakavirus ה-400W PSU אומר שאתה מקבל 400W PSU עם המקרה, אולם מומלץ לא להשתמש PSU של הכלולים מקרים כמו שהם בדרך כלל זולים אלו שעלולים להיכשל ולקחת את הרכיבים איתם. אזור recomendation יהיה רק כדי לשמור על שימוש PSU כי אתה משתמש ברגע כפי שהיא חזק מספיק עבור המחשב שלך, עם זאת, אם אתה מרגיש שאתה צריך חדשה PSU גם, אתה מוזמן לחזור לפורום ולבקש עצה על איזה מהם להגיע. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| kk כל תודה רבה.: D
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים שלך, שמח שאנחנו יכולים לעזור |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Im קצת מבולבל | nay27uk | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 11 אוקטובר 2009 13:35 |
| Newbie מבולבל! | Caz | ואציג את עצמך כאן | 6 | 20 נובמבר 2008 12:25 |
| Im ממש מבולבלת | NeedHelpPls | כללי חומרה צ 'אט | 3 | -27 ינואר 2008 21:12 |
| באמת מבולבל | Xeon | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 14th נובמבר 2007 14:13 |
| מבולבל לגבי RAM | mcfarty | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | -10 אוגוסט 2007 06:30 |
| שרשרת כלים | |
| |