mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Lil bit confused apie šią bylą.

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 27, 2008, 15:36
Donorų grupės

Mano senas byla yra iš jacksy skausmas (priekyje vis iškyla off) ir taip i `m looking at pirkti naują (kitą savaitę).
Manau, kad suprasti kai kuriuos terminus ir tt bout atvejais, tačiau I `m tik tikiuosi, kad jus vaikinai galėtų man padėti.
I kinda Fancy Šiuo atveju:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a

Form Factor ATX, PSU-400W

Manau, kad aš žinau kas yra forma factter, it `s iš PSU tipas (Ain` t it?), Bet jei jis sako PSU Ar tai reiškia, kiek man reikia, arba kiek tai bus tinkama ar ką.

Any help is greatly appreciated.

Oh yer Ką midi stovėti / reiškia?
Old Birželis 27, 2008, 17:42
Donorų grupės

ATX 400W PSU, tai PSU gausite su raidėmis, jie negali prognozuoti savo komponentų, kad jie negalėjo pasakyti, kiek jums reikės.
Old Birželis 28, 2008, 01:52
Donorų grupės

ATX jei form factor plokštės tiks, bendras veiksniai yra šie: Micro ATX (Home Theater PC), ATX (standartinis PC), ir Extended ATX (Paprastai serveriai, nes jie paprastai turi potencialą 2 CPU's)

Midi yra bylos dydžio, Midi atvejais yra geras standartinis PC, nes jie yra pakankamai maži, kad ne domiate darbo vietos, tačiau pakankamai didelis, kad tilptų visi, kas jums reikalinga, tačiau, jei turite vieną Ankstyvas GFX korteles, jums gali prireikti daugiau.

Kaip kanoakavirus PSU-400W tai jums 400W PSU su byla, tačiau rekomenduojama, kad jūs nenaudojate PSU's, kurie pridedami prie bylos, nes jos paprastai yra pigūs tie, kurie galėtų žlugti, ir imtis savo komponentų su jais. Mano Recomendation būtų tiesiog toliau naudoti PSU, kad Jūs naudojate šiuo metu, kaip kad yra pakankamai galinga, kad iš jūsų kompiuterio, tačiau jei manote, kad reikia naujo PSU taip pat, prašome grįžti į forumus ir klausti patarimo kai viena gauti.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Birželis 28, 2008, 04:17
Donorų grupės

KK ačiū visiems.: D
Old Birželis 28, 2008, 04:37
Donorų grupės

Jūsų Sveiki, malonu galime padėti
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.