![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano senas byla yra iš jacksy skausmas (priekyje vis iškyla off) ir taip i `m looking at pirkti naują (kitą savaitę). Manau, kad suprasti kai kuriuos terminus ir tt bout atvejais, tačiau I `m tik tikiuosi, kad jus vaikinai galėtų man padėti. I kinda Fancy Šiuo atveju:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Form Factor ATX, PSU-400W Manau, kad aš žinau kas yra forma factter, it `s iš PSU tipas (Ain` t it?), Bet jei jis sako PSU Ar tai reiškia, kiek man reikia, arba kiek tai bus tinkama ar ką. Any help is greatly appreciated. ![]() Oh yer Ką midi stovėti / reiškia?
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| ATX 400W PSU, tai PSU gausite su raidėmis, jie negali prognozuoti savo komponentų, kad jie negalėjo pasakyti, kiek jums reikės. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX jei form factor plokštės tiks, bendras veiksniai yra šie: Micro ATX (Home Theater PC), ATX (standartinis PC), ir Extended ATX (Paprastai serveriai, nes jie paprastai turi potencialą 2 CPU's)
Midi yra bylos dydžio, Midi atvejais yra geras standartinis PC, nes jie yra pakankamai maži, kad ne domiate darbo vietos, tačiau pakankamai didelis, kad tilptų visi, kas jums reikalinga, tačiau, jei turite vieną Ankstyvas GFX korteles, jums gali prireikti daugiau. Kaip kanoakavirus PSU-400W tai jums 400W PSU su byla, tačiau rekomenduojama, kad jūs nenaudojate PSU's, kurie pridedami prie bylos, nes jos paprastai yra pigūs tie, kurie galėtų žlugti, ir imtis savo komponentų su jais. Mano Recomendation būtų tiesiog toliau naudoti PSU, kad Jūs naudojate šiuo metu, kaip kad yra pakankamai galinga, kad iš jūsų kompiuterio, tačiau jei manote, kad reikia naujo PSU taip pat, prašome grįžti į forumus ir klausti patarimo kai viena gauti. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| KK ačiū visiems.: D
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki, malonu galime padėti |