mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Lil pic confuz despre acest caz.

Reply

Thread Tools
Old 27 iunie 2008, 15:36
Grupul de donator

Default Lil pic confuz despre acest caz.

Vechiul meu caz este în curs de o durere în jacksy (fata pastreaza iasă) şi aşa m `am uitat la cumpere unul nou (săptămâna viitoare).
Cred că am înţeles unele condiţii etc dată de cazuri, dar i `m doar în speranţa că voi putea să mă ajute.
Am cam fantezist acest caz:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a

Form Factor PSU-ATX-400W

Cred ca stiu de ce forma factter este, ca e de tipul de PSU (Ain `t it?), Dar în cazul în care se spune PSU înseamnă asta cât de mult am nevoie, sau cât de mult se va potrivi sau ce.

Orice ajutor este foarte apreciat.

Oh yer ce a midi stea / spui?
Old 27 iunie 2008, 17:42
Grupul de donator

PSU-ATX 400W mijloace de tipul de PSU veţi obţine cu caz, ele nu pot anticipa dvs. componente aşa că nu pot să vă spun cât de mult va fi necesar.
Old 28 iunie 2008, 01:52
Grupul de donator

ATX în cazul în care factorul de forma de placa de bază se va potrivi, cu elemente comune sunt: Micro ATX (Home Theater PC's), ATX (standard PC-ul lui), şi Extended ATX (de obicei, servere, deoarece acestea au capacitatea de obicei, pentru 2 procesoare)

Midi este de dimensiunea cazul, Midi cazuri sunt bune standard pentru PC-ul este ca ele sunt suficient de mici pentru a nu domiate de spaţiu de lucru, totuşi, suficient de mare pentru a ţine toate lucrurile de care aveţi nevoie, cu toate acestea, dacă aveţi unul din nou GFX carduri, te ar putea avea nevoie de mai mare.

Ca kanoakavirus de PSU-400W înseamnă că vă veţi obţine o 400W PSU cu caz, însă este recomandat să nu folosiţi PSU's care sunt incluse în cazurile în care acestea sunt în general cele ieftine, care ar putea eşua şi luaţi-vă cu ei componente. Recomendation mea ar fi să se păstreze doar folosind PSU care îl utilizaţi în acest moment ca, care este suficient de puternic pentru computerul dumneavoastră, Cu toate acestea, dacă vă simţiţi aveţi nevoie de un nou PSU, de asemenea, nu ezitaţi să mă întorc la forumuri şi să ceară sfatul pe care o pentru a obţine.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 28 iunie 2008, 04:17
Grupul de donator

kk mulţumesc mult tuturor.: D
Old 28 iunie 2008, 04:37
Grupul de donator

Dvs. de bun venit, bucur ca am putut ajuta
Reply

Register

Marcaje