Lil pic confuz despre acest caz. ATX în cazul în care factorul de forma de placa de bază se va potrivi, cu elemente comune sunt: Micro ATX (Home Theater PC's), ATX (standard PC-ul lui), şi Extended ATX (de obicei, servere, deoarece acestea au capacitatea de obicei, pentru 2 procesoare)
Midi este de dimensiunea cazul, Midi cazuri sunt bune standard pentru PC-ul este ca ele sunt suficient de mici pentru a nu domiate de spaţiu de lucru, totuşi, suficient de mare pentru a ţine toate lucrurile de care aveţi nevoie, cu toate acestea, dacă aveţi unul din nou GFX carduri, te ar putea avea nevoie de mai mare.
Ca kanoakavirus de PSU-400W înseamnă că vă veţi obţine o 400W PSU cu caz, însă este recomandat să nu folosiţi PSU's care sunt incluse în cazurile în care acestea sunt în general cele ieftine, care ar putea eşua şi luaţi-vă cu ei componente. Recomendation mea ar fi să se păstreze doar folosind PSU care îl utilizaţi în acest moment ca, care este suficient de puternic pentru computerul dumneavoastră, Cu toate acestea, dacă vă simţiţi aveţi nevoie de un nou PSU, de asemenea, nu ezitaţi să mă întorc la forumuri şi să ceară sfatul pe care o pentru a obţine.
Sistemul meu: În primul rând OC Procesor (e): Intel E2180@2.85 | Plăci de bază: Gigabyte GA-P35-DS3L | Memorie RAM: 2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5 | Placă grafică (e): Gainward ATI 3850 | Placă de sunet: la bord | Hard Drive (e): Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Optical Drive (e): HITACHI DVD-ROM GD-2500 | Cauza / PSU: Pirat VX450 | Răcire: AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm | Network / Internet: la bord / presupune 10Meg virgin cablu | Monitor (e): Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m | Sistem de operare (e): XP Home | |