мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Лил помало збуњени о овом случају.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. јуни 2008, 15:36
Донаторска Група

Мој стари је случај да је бол у јацксы (предње чува долазе офф), а тако и `м хандсоме код купујете ново (следећи викенд).
Мислим да разумете неке од појмова етц спопадање случајева, али и `м само у нади да те момачки могао помоћ мене.
И кинд завољети овај случај:хттп://ууу.ццлонлине.цом/продуцт-инф...р_ид=0&тид=н/а

Форм Фацтор АТКС-псу-400У

Мислим да знам шта је образац фацттер, он `е од врсте псу (Аин` т ит?), Али где се казе псу то значи колико ми треба, или колико ће стати или што.

Било каква помоћ је много поштовати.

Ох ыер што стоје за миди / значи?
Old 27. јуни 2008, 17:42
Донаторска Група

АТКС-псу 400У значи врсту псу ћете добити са слуцају, не могу предвидети ваш компоненти тако да није могао рећи те колико ћете требати.
Old 28. јуни 2008, 01:52
Донаторска Група

АТКС Форм Фацтор, ако на матичној плочи ће стати, заједничких фактора су: Мицро АТКС (хоме казалиште ПЦ), АТКС (стандардни ПЦ), а екстендед АТКС (обично сервери јер они обично имају капацитет за 2 ЦПУ-а)

Миди је величина случај, Миди случајевима су добри за стандардне ПЦ јер су довољно мали да се не раду домиате простора, али довољно велика да се држите све ствари које су вам потребне, али ако сте један од новијих ГФКС картица, коју можда требати већи.

Као што је каноакавирус псу-400У значи да сте добили са 400У псу случају, међутим, препоручује се да не користите псу-а који су укључени са предметима као што су они углавном јефтини оне који би могли успети и узети ваше компоненте са њима. Мој рецомендатион би се само задржати користећи псу које користите у тренутку као да је довољно снажан за свој рачунар, али ако сматрате требате нову псу као, слободно да се вратим на форумима и питати за савет на коме се у једном да бисте добили.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 28. јуни 2008, 04:17
Донаторска Група

КК пуно хвала свима.: Д
Old 28. јуни 2008, 04:37
Донаторска Група

Ыоур уелцоме, драго ми могли помоћи
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц