![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој стари је случај да је бол у јацксы (предње чува долазе офф), а тако и `м хандсоме код купујете ново (следећи викенд). Мислим да разумете неке од појмова етц спопадање случајева, али и `м само у нади да те момачки могао помоћ мене. И кинд завољети овај случај:хттп://ууу.ццлонлине.цом/продуцт-инф...р_ид=0&тид=н/а Форм Фацтор АТКС-псу-400У Мислим да знам шта је образац фацттер, он `е од врсте псу (Аин` т ит?), Али где се казе псу то значи колико ми треба, или колико ће стати или што. Било каква помоћ је много поштовати. ![]() Ох ыер што стоје за миди / значи?
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| АТКС-псу 400У значи врсту псу ћете добити са слуцају, не могу предвидети ваш компоненти тако да није могао рећи те колико ћете требати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АТКС Форм Фацтор, ако на матичној плочи ће стати, заједничких фактора су: Мицро АТКС (хоме казалиште ПЦ), АТКС (стандардни ПЦ), а екстендед АТКС (обично сервери јер они обично имају капацитет за 2 ЦПУ-а)
Миди је величина случај, Миди случајевима су добри за стандардне ПЦ јер су довољно мали да се не раду домиате простора, али довољно велика да се држите све ствари које су вам потребне, али ако сте један од новијих ГФКС картица, коју можда требати већи. Као што је каноакавирус псу-400У значи да сте добили са 400У псу случају, међутим, препоручује се да не користите псу-а који су укључени са предметима као што су они углавном јефтини оне који би могли успети и узети ваше компоненте са њима. Мој рецомендатион би се само задржати користећи псу које користите у тренутку као да је довољно снажан за свој рачунар, али ако сматрате требате нову псу као, слободно да се вратим на форумима и питати за савет на коме се у једном да бисте добили. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| КК пуно хвала свима.: Д
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Ыоур уелцоме, драго ми могли помоћи |