![]() |
|
| |||
| |||
| Eski durumda jacksy bir ağrı (ön tutan kapalı geliyor) ve bu yüzden `yeni bir (önümüzdeki hafta) satın bakarak metre ediliyor. I bazı terimler vb alemi durumda ama `sadece siz bana yardımcı olabilir umuduyla m anlamak düşünüyorum. Ben çok fantezi Bu durumda:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Form Factor-ATX PSU-400W I formu factter ne olduğunu biliyorum, bu `(Ain` t it?) Ama burada PSU demek diyor PSU türünü lar nasıl veya ihtiyacınız ne kadar veya ne kadar uygun olacaktır. Yardıma büyük is appreciated. ![]() Oh ne midi yapar Yer dublörlüğünü / anlama gelir?
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Onlar da ne kadar gerekir size couldn't ATX PSU-400W, sizin parçaları tahmin edemez bu durumda olan alırsınız PSU türü anlamına gelir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATX eğer, ortak faktörler şunlardır: Anakart şeklinde faktör uygun olacağı Micro ATX (ev sinema PC), ATX (standart PC) ve Genişletilmiş ATX (Genellikle sunucular çünkü genellikle kapasitede 2 CPU's)
Midi davanın boyutundadır, Midi durumlarda da yeterli çalışma alanı domiate değil, ancak yeterince büyük size ihtiyacınız olan bütün şeyler tutun küçük standart PC için iyi Ancak Eğer yeni Gfx kartları olmak için büyük gerekebilir. Gibi kanoakavirus ve PSU-bu durumda bir 400W PSU 400W almak anlamına gelir, ancak o PSU o durumda bulunan don't use recommended that başarısız olabilir ve bunları ile bileşenleri çekmek onlar genellikle ucuz olan olanlar gibi. Benim recomendation sadece o kadar yeterli Bilgisayarınız için güçlü şu anda, Eğer, sizin de yeni bir PSU ihtiyacı hissediyorum kullanmakta olduğunuz PSU kullanarak tutmak için, forumlara geri gelip çekinmeyin ve tavsiye talep olacak almak için üzerinde. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| KK çok teşekkür ederim hepsi bu.: D
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Your welcome, size yardımcı olabilir sevindim |