![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій старий справа перебуває в стадії болі в jacksy (переднього і справа приходить у вимкненому стані), і тому я `M дивлячись на купівлю нових (на наступному тижні). Я думаю, я розумію, деякі терміни і т.д., але бій випадків I `M просто сподіваюся, що ви, хлопці, може мені допомогти. Я цікавий фантазії цьому випадку:http://www.cclonline.com/product-inf...r_id=0&tid=n/a Форм-фактора ATX 400W PSU -- Я думаю, я знаю, що форма factter, воно `S тип БП (Ain` T це таке?), Але де вона говорить БП це означає, скільки мені потрібно, і скільки це буде відповідати чи що. Будь-яка допомога дуже оцінили. ![]() Oh Yer що значить стояти на MIDI / значить?
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Блок живлення ATX-400W означає тип БП ви отримаєте у випадку, вони не можуть передбачити ваш компонент, щоб вони не могли сказати, скільки вам потрібно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ATX форм-фактор материнської плати це буде доцільним, загальні фактори: Micro ATX (Home Theater PC's), ATX (стандартні ПК) і Extended ATX (Зазвичай сервери, оскільки вони звичайно мають потенціал для 2 процесорів)
Midi є розмір випадку, MIDI випадків є хорошими для стандартних ПК, оскільки вони досить малі, щоб не domiate робочі місця, але достатньо великим, щоб вмістити всі речі потрібно, однак якщо у вас є один з нових карт GFX, ви можливо, буде потрібно більше. Як kanoakavirus PSU-400W означає, що ви отримаєте 400 Вт блок живлення з матеріалами справи, однак він рекомендував не використовувати блок живлення, що входять у випадках, оскільки вони, як правило, ті, які дешево могла не прийняти і компонентів з ним. Моя Recomendation буде продовжувати використовувати блок живлення, що ви використовуєте в даний момент так як це досить потужний комп'ютер, однак, якщо ви вважаєте, потрібний новий блок живлення, а також, не соромтеся повернутися в форумах і запитати ради на якому отримати. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| KK Велике спасибі всім.: D
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Ваш Ласкаво просимо, радий, що ми могли б допомогти |